MIELIPITEILLÄ LAHJAKORTTEJA!

mielipidemaailma

Kun aloin odottamaan meidän esikoista, oli meille jo silloin selvää, että haluttaisiin pitää lapsi mahdollisimman pitkään kotihoidossa. Aika moni varmasti alkaakin justiin äitiysloman aikana miettimään oman yrityksen perustamista, tai haaveilee pienistä kotoa tehtävistä töistä, joista saisi vähän lisätuloa sen kotihoidontuen lisäksi.

Me oltiin oltu yrittäjinä jo vuosia ennen lapsia, joten sain kätevästi siirrettyä työt kotiin lapsen synnyttyä, ja tässä onkin vierähtänyt pian kuusi vuotta kotoa töitä paiskien!

Mulla on kulunut molempien lasten päiväuniajat työhommien tekoon, ja luulen, että aika moni muukin käyttäisi mielellään tuon ajan hyödyksi, jos niin saisi niitä pieniä lisätuloja. Jos nyökyttelit lisätuloille, niin pientä extraa voi tienata ihan ilman yritystäkin tai ”oikeaa työtä”, ja tässä tuleekin kiva ja helppo vinkki.

Mielipidemaailma on sivusto, jossa voi vastata erilaisiin kyselyihin, ja palkkioksi ajastaan ja mielipiteistään saa rahaa tai lahjakortteja!

Sivustolle rekisteröityminen on helppoa ja ilmaista. Ensin täytetään muutamia perustietoja, kuten ikä ja sukupuoli, ja sen jälkeen voi täydentää omaa profiiliaan vastaamalla muutamiin kysymyksiin, joiden perusteella sitten myöhemmin sivusto osaa kohdentaa oikeanlaisia kyselyitä käyttäjälle. Kyselyihin voi vastata vain 18 vuotta täyttäneet, muita kriteereitä osallistumiseen ei ole. Kun palveluun on rekisteröitynyt, saa sitten omaan sähköpostiinsa kyselyitä, joihin vastaamalla voi tienata vaikka niitä lahjakortteja.

mielipidemaailma

Kyselyihin vastaaminen kerryttää pisteitä, ja nuo pisteet voi sitten vaihtaa oman valintansa mukaan joko rahaksi, lahjakorteiksi, tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Pisteiden vaihtaminen euroiksi onnistuu PayPal-tilin kautta, eli omia tilitietoja ei tarvitse antaa. Mä tykkään lahjakorteista, ja olinkin aika innoissani, kun bongasin Mielipidemaailman laajan lahjakorttivalikoiman, josta löytyy mm. Zalando, ToysRus, Change, Stadium, Vero Moda, Finlayson ja monia muita. Osan lahjakorteista voi saada sähköpostiin E-lahjakorttina ja osa toimitetaan ihan perinteisenä lahjakorttina postitse.

Kyselyn alussa ilmoitetaan aina paljon pisteitä kyselystä tienaa ja arvioitu aika, kauan vastaaminen suunnilleen kestää ja mun kokemuksen perusteella nämä pyörivät kymmenestä minuutista puoleen tuntiin. Aina ei siis tarvitse varata paljoa aikaa, vaan lyhyisiin kymmenen minuutin kyselyihin voi vastata vaikka kännykällä tai tabletilla samalla kun puuhailee muita juttuja, kokkailee ruokaa tai nukuttaa lasta päiväunille.

Mun mielestä tämä on aika kiva tapa kerryttää pientä lisätuloa, sillä kyselyihin voi vastata silloin, kuin itselle sopii, eikä mihinkään kyselyyn ole tietenkään pakko osallistua. Mä ajattelin, että tätä kautta voisi kerryttää vaikka pientä lastenvaatekassaa, tai säästää pisteet lelukaupan lahjakortteihin. Mihinkäs sinä käyttäisit lisätulot?

Jos kiinnostuit hauskasta tavasta ansaita lahjakortteja, rekisteröidy mukaan täällä!

mielipidemaailma

Olikos mielipidemaailma tuttu juttu vai ihan uusi tuttavuus?