LEMPIHUONE (SIS. ALEKOODIN)

ellos raleigh

Tuntuu ihan hassulle, että täällä työhuoneessa oli vielä viime kuun alussa ihan eri näköistä. Siitä ei ole kuin alle kaksi kuukautta, kun poikien kanssa kiskottiin seinältä kukkatapetti, se Laura Ashleyn tapetti, joka oli mun mielestä maailman ihanin, ja ihan pakko saada tähän huoneeseen, kun neljä vuotta sitten muutettiin. Mutta niin vaan maku muuttuu, ja tiedättekös, tämä mun työhuone on nyt tuon muutoksen jälkeen ihan mun lempparihuone koko meidän kodista!

Huoneessa näyttää nyt kyllä justiin sellaiselta, kuin toivoinkin ja yksi lemppari tuolla huoneessa on tuo Elloksen iiiihana Raleigh-matto. Noita muuten taas löytyy jokaisessa koossa, ja tällä hetkellä koodilla 355449 saa vielä -30% alen kahdesta tilauksen kalleimmasta tuotteesta ja ilmaisen toimituksen! Kantsii siis napata tuo matto alekoodia hyödyntäen, jos sellainen on ollut mietinnässä.

Meillä kävi muuten superhyvä tuuri, kun lähdettiin Ikeaan ostamaan PS kaappia tv-tasoksi, ja löydettiin kaappi puoleen hintaan, kun mallikappale myytiin pois remontin tieltä! Sen päälle pääsi nyt ainakin toistaiseksi Tuutilullan hauska Joseph pupuyövalo istuskelemaan, mutta ehkäpä se muuttaa iltojen pimennyttyä poikien makuuhuoneeseen univahdiksi.

Pari viikkoa sitten vaihdoin vielä vanhan laskosverhon Elloksen lahjakortilla tilaamiini valkoisiin pimennysverhoihin, nyt kelpaa kesävieraiden nukkua, kun aurinko ei porota liian aikaisin aamulla silmille, hih. Nuo verhot oli muuten tosi edulliset, alle parikymppiä kappale, joten kantsii kurkata, jos makkarissa meinaa olla liian valoista.

ellos alekoodi

sisustusblogi

Ellos verhot

sisustusblogi

sisustusblogi

Ellokselta saa nyt -30% alennusta tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta, sekä ilmaisen toimituksen koodilla: 355449

Kannattaa siis hyödyntää tuota koodia vaikka sisustusostoksiin, tai muihin juttuihin! Ja jos alelöydöt kiinnostaa, niin kannattaa kurkata samalla tuonne Elloksen aleosastolle! Ellokselle pääset tästä.

Muoks. Lisään vielä, että tuo koodi käy myös merkkituotteisiin, mutta ei Ugg, Odd Molly, Vagabond, Marimekko.

Mukavaa viikonloppua!

Elloksen tuotteet saatu
Sisältää mainoslinkkejä