MUKAVAMPI MARRASKUU

perheblogi

Mun mielestä tämä on ollut jotenkin ihan erityisen kiva marraskuu. Ei yhtään sellainen tavallinen marraskuu, jolloin koko kuun saa kahlata läpi loskassa ja vailla auringon pilkahdustakaan. Meillä tähän marraskuulle kyllä osuus isänpäivän lisäksi myös hääpäivä, mikä tuo pientä juhlaa harmauden keskelle, mutta muutenkin tätä vuoden tylsintä kuukautta voi vähän piristää.

Marraskuusta voi tehdä astetta mukavamman vaikka…

  • Keskittymällä joulun odotukseen. Siis ihan parasta! Joulun odotus on vuoden kivoimpia aikoja, joten sen voi hyvin aloittaa jo heti marraskuun alussa. Kaikkein jouluisimmat koristeet säästän myöhemmäksi, mutta pieni kuusi tunnelmallisilla valoilla löytyy jo meidän olohuoneesta, ja on justiin sopiva piristys marraskuun iltoihin.
  • Käymällä kivoissa paikoissa! Viimeistään marraskuun lopulla on superkivaa tiedossa, kun Koiramäen joulu avaa ovensa. Jos joulufiilis on vielä hakusessa, niin sieltä sen löytää varmasti!
  • Koukuttumalla johonkin ihanaan hömppäsarjaan. The Carrie Diaries on mun uusin Netflix-koukutus, jonka löysin, kun yhtenä yönä jouduin valvomaan ja etsin jotain kevyttä ja helppoa katsottavaa. Tämä teinimaailmaan sijoittuva (ja varmasti mua ainakin kaksikymmentä vuotta nuoremmille suunnattu) sarja on justiin sopivaa hyvänmielen katsottavaa marraskuun pimeisiin iltoihin (tai öihin).
  • Käymällä lemppariravintolassa. Meidän uusin suosikki on Itsudemo Tampereella, jossa käytiin ekan kerran viime kuussa. Sen lisäksi, että siellä on superhyvät sushit, ja buffet tietenkin aina helppo valinta lasten kanssa, on ravintola ihanan lapsiystävällinen olematta kuitenkaan sellainen perinteinen perheravintola leikkipaikkoineen. Päin vastoin, ravintola on ihanan tunnelmallinen ja rauhallinen, ainakin viikonloppuisin, kun me ollaan siellä käyty.
  • Pukeutumalla supermukaviin lempparivaatteisiin. Mulla tällainen kombo on leggarit ja mekko, ja olinkin aivan superiloinen, kun Blaan viime viikolla julkaistusta Pre-Spring mallistosta löytyi ihana Halla-mekko kahdessa uutuusvärissä (Caviar ja Grey Melange)! Näissä kuvissakin näkyvä Caviar on justiin ihana turvavaate pimeään marraskuuhun, ja jos sen yhdistää kukkaleggareihin, kuten mä tein, saa ripauksen kevättäkin synkän marraskuun keskelle!

perheblogi

blaa halla

Pssst! Tätä Halla-mekkoa tuossa Caviar -sävyssä löytyy Tuutilullasta vielä nopeimmille ja koodilla KARKKIFREEDEL saatte tämän viikon loppuun asti kaikkiin tilauksiin ilmaisen toimituksen!

Mikäs teidän marraskuuta piristää?