VIIME VIIKON PARHAAT

perheblogi

Viikon paras herätys (vai ehkä sittenkin pahin?) oli eräänä aamuna, kun eskarilaisen huoneessa alkoi herätyskello piipittämään tuntia aikaisemmin, kuin olisi tarkoitus herätä. Ensin herätyskellon piippaukseen heräsin minä, sitten mies, sen jälkeen kuopus ja vasta lopuksi eskarilainen, jonka korvan juuressa kello soi. Ja tiedättekös miksi tuo herästyskello soi noin aikaisin? No siksi, että lapsi ehtisi LUKEA aamulla. En kestä, haha!

Viikon parhaat avajaiset vietettiin Ratinassa, jossa käytiin ensin tsekkaamassa aivan huikeat puitteet omaava ravintola Periscope, ja seuraavana iltana sitten ostoskeskuksen puoli. Tuon Periscopen lisäksi Ratinasta löytyy ihana kattaus erilaisia ravintoloita, enkä malttaisi odottaa, että ehditään testaamaan niitä! Myös uusia liikkeitä, siis sellaisia, joita ei Tampereella ole ennen ollut, löytyy kivasti uudesta ostoskeskuksesta ja Zarasta ehdinkin tehdä jo ekat ostokset!

Viikon paras minireissu tehtiin Helsinkiin. Veikko kyseli jo kuukausia sitten, että ”koska se lapsinäyttely taas on?”. Ihmettelin hetken, että mitä ihmettä, kunnes hoksasin, että kyseessä on Lapsimessut! Me pistäydyttiin malttamattomina messuilla jo heti perjantaina, jolloin olikin mukavan rauhallista kierrellä.

Viikon paras löytö tehtiin tuolta Lapsimessuilta, nimittäin Lapsiparkki! Siis mitä ihmettä! Miten kukaan ei ole koskaan kertonut, että Lapsimessuilla on valvottu ja ilmainen leikkipaikka 3-7 vuotiaille, jonne lapset voi jättää hetkeksi leikkimään? Tämä taisi olla meidän viides kerta Lapsimessuilla, ja kyselinkin tuolta leikkipaikasta, että onko se tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja sain vastaukseksi, että on ollut siellä jo ainakin kymmenen vuotta! Ovat kuulema aina toivoneet, että saisivat käytävälle mainoksia ja tänä vuonna niitä sitten oli laitettu. Oli oikeasti aivan superkätevää jättää lapset tunniksi sinne puuhailemaan, jolloin saatiin miehen kanssa hoidettua muutamat työasiat messuilla ja muutenkin kierreltyä osastoja rauhassa. Sen jälkeen haettiinkin sitten lapset mukaan ja loppupäiväksi keskityttiin vain lasten juttuihin, eli kaikenlaisiin puuhapisteisiin ja leluosastoihin.

Viikon paras karkkikeksintö oli kuivatut banaanilastut! Näitähän olen kyllä ostanut monesti lapsille, mutta nyt hoksasin, että menevät itselläkin hyvin karkkeina, kun haluan vältellä oikeita sokerinameja.

Viikon paras kirppistapahtuma oli tietenkin Mansen blogikirppis, jonka ovella tuttuun tapaan kiermurteli jono jo hyvissä ajoin ennen ovien aukeamista. Tällä kertaa jono ei ollut aivan niin pitkä kuin aikaisemmilla kerroilla, ja muutenkin kirppisväkeä oli nyt paljon vähemmän liikkeellä. Mutta hauskaa oli silti ja oli tosi kiva nähdä tuttuja!

Viikon paras alevinkki jatkuu vielä tällekin viikolle, nimittäin kevään uutuustennareita (Adidas, Converse, Vans, Svea jne) löytyy täältä naisille ja täältä lapsille jopa -30% alennuksella! Taisinpa TAAS sortua yksiin ihaniin kenkiin, mutta niistä lisää myöhemmin, hih.

Aurinkoista uutta viikkoa!

Sis. mainoslinkkejä