ADIDAS-SAMISTELUA JA PARI LOISTAVAA ALEVINKKIÄ!

ellos adidas alekoodi

Yhteistyössä Ellos

Alet alkaa olla jo loppusuoralla, ja nyt olisikin pari aivan loistavaa alevinkkiä jaossa!

Toinen alevinkki koskee näitä postauksessa näkyviä Adidaksen vaatteita ja toinen taas aletuotteita, joihin on luvassa tosi hyvä lisäalekoodi.

Ja aloitetaanpas sillä lisäalekoodilla, sillä tätä Elloksen lisäalekoodia on paljon odotettu! Koodilla 385709 saa Elloksen aletuotteista -30% lisäalen ja aletuotteissa on valmiiksikin jo tosi hyvät aleprosentit, eli tuotteita löytyy nyt tosi mukavilla hinnoilla. Niin ja koodi toimii myös merkkituotteisiin! Itse tilasin alesta meille tarpeellisia juttuja, eli sellaisia, joita olisi joka tapauksessa täytynyt ostaa, joten mitään heräteostoksia ei oikeastaan tullut edes tehtyä. Tilasin mm. kuopuksen huoneeseen verhot (sellaisia siellä ei vielä ollut!), kuopukselle verkkarit yms. Petivaatteitakin näytti alessa olevan jopa -70% hintaan, eli kannattaa todellakin käydä kurkkaamassa tuo alevalikoima läpi, ja muistakaa hyödyntää tuota lisäalekoodia. Koko valikoiman löydät täältä.

ellos alekoodi

adidas alekoodi

adidas alekoodi

Tuon Adidaksen verkka-asun* tilasin jo jokin aikaa sitten, ja tykkään tosi paljon noiden housujen mallista. Ne siis kapenevat sopivasti alaspäin, mutta ovat kuitenkin ihanan rennot. Verkkatakki on myös tosi kiva, ja sitä voi hyvin pitää toisenkinlaisen alaosan kanssa, vaikka farkkujenkin kanssa!

Samalla tilasin lapselle nuo Adidaksen verkkahousut*, niin näillä onkin sitten hauska taas samistella, hih. Tuo Lego Wearin paita* on muuten myös niitä valmiiksi alennettuja tuotteita, joista saa nyt myös sen -30% lisäalen! Legon vaatteita löytyy paljon muitakin alesta, koko valikoiman löydät täältä.

Niin näihin Adidaksen vaatteisiin käy myös tuo alekoodi 385709, eli tuolla samalla koodilla saa -20% alen kaikista normaalihintaisista tuotteista ja alekoodi käy tällä kertaa myös merkkituotteisiin! Elloksella onkin ollut yleensä tosi kiva valikoima näitä Adidaksen tuotteita, ja toki valikoimasta löytyy myös paljon muuta kivaa vaikka tulevaa syksyä ajatellen.

Mutta huh hellettä, tänään lämpömittari paukkuu kolmessakympissä, ja verkkarit saavat odottaa kaapissa viileämpiä kelejä. Samoja hellelukemia taitaa olla tiedossa tulevallekin viikolle, aika ihanaa!

ellos lisäalekoodi

ellos alekoodi

adidas alekoodi

Oletteko tehneet hyviä alelöytöjä?

*Saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä