MINITYÖHUONEEN PIENET PIRISTYKSET

sisustusblogi

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Mulla oli aikaisemmin maailman ihanin ja söpöin työhuone. Sitten jouduttiin vähän vaihtelemaan huoneiden järjestyksiä, ja nyt tuon aikaisemman työhuoneen tilalla on maailman ihanin makuuhuone.

Työhuone puolestaan muutti meidän kodin pikkuisimpaan huoneeseen, tällaiseen pieneen minikopperoon. En toki varsinaisesti kovin paljon tilaa työhuoneeseen tarvitsekaan, sillä riittää, kun mulla on pöytä, läppäri ja tulostin, mutta pikkuruisen huoneen sisustaminen on melko haastavaa, sillä huoneen täytyisi toimia myös vierashuoneena.

Aikaisemmassa työhuoneessa ollut vuodesohva myytiin pois, koska se ei olisi tähän huoneeseen mahtunut, ja tilalle hankittiin melkoinen tilaihme, sänky, jonka alapuolelta tulee vetämällä myös toinen sänky, ja sen alla on vielä pari laatikkoa peitoille ja vuodevaatteille. Muuten huoneeseen ei mitään uutta hommattu, ainoastaan työpöydän kansi vaihdettiin pienempään ja muutahan tänne ei oikeastaan mahtunutkaan, haha!

sisustusblogi

sisustusblogi

blogi sisustus

Huone on kuitenkin ollut vähän tylsä ja nyt oli aika laittaa tätä huonetta vähän viihtyisämmäksi. Jossain vaiheessa haluaisin maalata tuon työpöydän takana olevan vihreän seinän (hrrrr…) jollakin muulla sävyllä, mutta nyt on niin paljon muitakin maalaussuunnitelmia, että tämä taitaa mennä sinne to do listan häntäpäähän. Niinpä päätin piristää huonetta helposti ja nopeasti pääasiassa tekstiileillä.

Tilasin Ellokselta sängyn päälle harmaan päiväpeitteen*, lattialle ihanan Joanna-maton* (tästä matosta olen tykännyt aivan superpaljon, meillä on näitä muuallakin meidän kodissa!) ikkunalle vaaleat samettiverhot*, työtuolille muhkean lampaantaljan* ja verhotangosta roikkumaan hauskat pallovalot*. Elloksella on vielä tänään voimassa kampanja, jossa kaikki Elloksen oman merkin tuotteet saa -30% alella ja nämäkin tuotteet ovat kaikki tuohon kampanjaan kuuluvia! Tuotteissa näkyy normaalihinta, mutta tuo -30% ale tulee näkyviin automaattisesti kassalla.

No niin, huoneesta tuli kyllä paljon kivempi ja joskus sitten on vielä aika maalata tuo seinä ja sen jälkeen siihen voisi kiinnittää jonkin kivan hyllyn. Tuo Hayn tarjotinpöytä on oikeasti mulla yöpöytänä ja kiikutin sen nyt vain testiksi tänne työhuoneeseen, johon se kyllä sopisi myös kivasti!

sisustusblogi

ellos sisustus

ellosPäiväpeitto // Valosarja // Matto // Lampaantalja // Verhot

Tänään siis tosiaan vielä Elloksen oman valikoiman tuotteista -30% alea! Koko valikoiman löydät täältä.

Kivaa uutta viikkoa!

*Saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä