YKSI IHANA KESÄASU JA TÄYDELLISET SHORTSIT!

Ellos

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Mulle iski tuossa taannoin ihan kamala shortsi-innostus. En ole ollut kovinkaan ahkera shortseihin pukeutuja, mutta kaapista löytyi kuitenkin muutamat shortsit, jotka olivat kaikki liian lyhyitä, liian kireitä (hups!) tai muuten epäsovia. Hakusessa oli sellaiset rennot ja vähän pidemmän malliset shortsit, joita voisi kesällä pitää t-paidan kanssa, mutta jo alkukesästä tai muuten kesän viileinä päivinä vaikka neuleen kanssa.

Ellokselta löytyikin justiin nämä kriteerit täyttävät shortsit*, ja vielä useammassa ihanassa värissä! Päädyin kuitenkin tuttuun, turvalliseen ja helposti yhdistettävään mustaan ja samalla tilasin myös valkoisen palmikkoneuleen*, jota voi pitää niin shortsien, kuin farkkujenkin kanssa.

Jännityksellä sovittelin postista hakemiani shortseja, ja tiedättekö, nämä on aivan i-h-a-n-a-t!!! Shortseja oli myös tummansinistä, beigeä ja vaaleanpunaista ja olin jo tilaamassa samoja shortseja toisessakin värissä, mutta harmikseni mun koko oli ainakin tällä hetkellä loppu.

vaatteet ellos

tyyliblogi 40+

muotiblogi 40+

Tilasin samalla myös uuden repun* rikki menneen tilalle, sillä kesällä reppu on vaan kaikkein paras ”käsilaukku”, kun sinne mahtuu kaikki tarpeellinen aina lasten juomapulloista lähtien.

Tykkään kyllä hurjasti koko asussa ja tällähän voisi lähteä vaikka vappuhulinoihin, jos ulkona olisi pikkuisen lämpöisempi keli, hrrr. Meillä ei kyllä muutenkaan ole (tälläkään kertaa) kovinkaan suuria vappusuunnitelmia, tämä vappuaatto vietetään aivan arkisissa tunnelmissa ja huomiselle vappupäivälle on sitten suunnitelmissa jotain ihan pikkuista juhlintaa lasten kanssa. Simaa, munkkeja ja vähän serpentiiniä ja pyrähdys jonnekin lapsille sopivaan vapputapahtumaan. Esikoinen on kyllä kovasti toivonut, että tehtäisiin pitkästä aikaa grillissä pitsaa, joten ehkä suunnitelmiin lisätään vielä grillikauden avaus pitsan paistoineen.

Ja sitten vielä alevinkki! Ellokselta saa nyt jopa -30% alea mekoista ja yläosista (koskee Elloksen omaa valikoimaa), joten nyt kantsii laittaa kesän mekkotilanne kuntoon! Luulen, että munkin kaappiin mahtuisi jokin mukava ja rento kesämekko (jos niitä hellepäiviä saadaan tulevallekin kesälle), joten taidan kurkata itsekin millaisia mekkoja olisi tarjolla! Kurkkaa valikoima täältä!

muotiblogi 40+

tyyli 40+

Neule // Shortsit // Kengät // Reppu

Hauskaa vappua!

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä