Koululaisen kesävaatteet

sis. mainoslinkkejä

Kun viime viikolla aloin etsiskellä koululaiselle uusia t-paitoja ja shortseja, bongasin sattumalta aivan loistavan alen: Kaikki lastenvaatteet oli valmiiksi alessa ja lisäksi näistä oli kampanja ota 3 maksa 2. Niinpä näistä kuudesta tilaamastani vaatteesta tuli lopulta kaksi ilmaiseksi, aika kiva alebongaus! Tuo ale näyttäisi olevan edelleen voimassa (edun saa kassalla koodilla OTA3), joten kannattaa käydä kurkkaamassa valikoima täältä!

lastenvaatteet blogi

Keltainen Leviksen t-paita oli aivan superkivan värinen ja lapsi tykkäsi tästä ihan hirmuisesti itsekin. Nämä Leviksen t-paidat on mun mielestä aika naftia mitoitusta ja näistä kannattaa ottaa 1 koko isompi, mitä lapsi normaalisti käyttää. Meidän koululainen on juuri siirtymässä vaatekoosta 128 kokoon 134, mutta tuon t-paidan tilasin jo koossa 140 ja se on kyllä justiin sopiva!

Nämä farkut on Name it:n ja näissä oli hauskat solmittavat nyörit vyötäröllä, jotka eivät nyt tuosta kuvasta näy. Nämä on nyt koossa 134 ja tämä koko on lapselle muuten tosi hyvä, mutta vyötäröltä koko on vielä aivan liian suuri. Onneksi näissä farkuissa ja aivan kaikissa muissakin tilaamissani alaosissa on säädettevä kuminauhavyötärö, loistavaa!

koululaisen vaatteet blogi

Tämä valkoinen Leviksen t-paita oli lapsen lemppari (veikkaan, että tuon ison punaisen logon takia, sillä se on lapsen lempivärissä) ja tämän hän halusi säästää kevään viimeiselle koulupäivälle, jolloin todistukset jaetaan, haha!

Nämäkin farkut ovat Name it:n, tällaiset aivan samanlaiset lapsella on ollut edellisessäkin koossa ja nämä oli silloinkin tosi tykätyt. Matsku näissä on mukavan joustavaa, eli eivät ole mitkään tönköt ja kovat farkut.

poikien vaatteet blogi

Ja sitten alaosaksi parit shortsit, nämä on Molo kidsin ja tällaiset juuri samanlaiset löytyy meiltä myös edellisessä koossa, eli nämäkin ovat tutut ja hyväksi havaitut.

lastenvaateblogi

Ja lopuksi vielä farkkushortsit, nämä ovat Name it:n ja myös mukavan pehmoiset ja joustavat.

Sellaisia kesävaatteita koululaiselle ja nämä tosiaan kaikki sieltä ota 3 maksa 2 kamppiksesta! Tuo kampanja koskee myös naistenkin vaatteita ja koko valikoima löytyy täältä.

Elloksella on myös vielä voimassa ale, jossa paljon kesän ihania mekkouutuuksia jopa -40% alessa, nämä löydät täältä.

lastenvaatteet blogi

Aurinkoista viikkoa!