SE TÄYDELLINEN JUMPSUIT!

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Mulla ei koskaan aikaisemmin ole ollut jumpsuitia, vaikka aina välillä sellaisia olen katsellutkin. Tälle kesälle etsiskelin kuitenkin jotain uutta kivaa vaatetta, ja mietin mahtaisinko löytää juuri sellaista kesähaalaria, joka täyttäisi kaikki vaativat jumpsuitkriteerini, ja olisi myös mukava päällä.

Halusin, että jumpsuit olisi aika simppeli, siinä olisi shortsimalliset (mutta kuitenkin tarpeeksi pitkät) lahkeet, se olisi jotain mukavan tuntuista matskua ja se olisi helppo pukea päälle (ei siis mitään vetoketjuja selkäpuolelle!). Selailin Elloksen suurta jumpsuitvalikoimaa ja päätin tilata testiin tämän mustan viskoosijumpsuitin. Ja vitsit miten iloinen olen, että onnistuin tilaamaan heti kerralla aivan täydellisen jumpsuitin!

Tämä on aivan superihana päällä, jumpsuit on mukavan väljä, että tätä on kiva pitää myös kuumina hellepäivinä ja matsku on aivan mielettömän pehmoista viskoosia. Mallista tykkään myös ihan hirmuisesti, lahkeet ovat omaan makuuni tarpeeksi pitkät ja hihat hauskan malliset. Etuosan kietaisumalli näyttää hauskalle, mutta ei ole kuitenkaan liian avara, eikä aukeile itsekseen. Kaikinpuolin siis juuri sellainen, kuin toivoinkin ja tästä tulee varmasti yksin kesän lempparivaatteista! Tykkään kovasti sellaisista rennoista ja mukavista vaatteista ja tämä on juuri sellainen. Mitoitus tässä oli mun mielestä aika kokoaan vastaava, tai pikkuisen reilu.

ellos jumpsuit
jumpsuit blogi
jumpsuit muotiblogi

Elloksella oli tosi hyvä jumpsuitvalikoima, ja tätä samaa jumpsuitia löytyi myös parissa muussa värissä. Osa jumpsuiteista näytti olevan myös alessa tällä hetkellä, tämä mun oma on normaalihintainen, mutta mukavan edullinen!

Kannattaa kurkata myös mekko-osastolle, sillä Elloksella on paljon kesän mekkouutuuksia jopa -40% alessa tällä hetkellä!

Samalla tilasin nuo alla näkyvät hauskat kesäkengät ja niistä sen verran, että ovat ihanat ja kooltaan aika naftia mitoitusta.

Ja sitten odotellaankin takaisin niitä kuumia kesäpäivä, niin saan ottaa jumpsuitin taas käyttöön!

tyyliblogi 40+
tyyliblogi 40+

Jumpsuit // Kengät (alessa!)

Mikä on sun kesävaatelemppari?

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä