VÄHÄN LIIAN IHANAT TYYNYT

sisustusblogi

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Meidän vanhempien makuuhuoneessa on sängynpäällä muutamia koristetyynyjä. Kaikkein taaimmaisina on sellaiset jättikokoiset tyynyt, jotka ovat paitsi kivan näköiset petauksessa, myös oikeasti supermukavat ja käytännölliset, jos joskus ehtii päivällä sängyn päälle köllöttelemään.
Mutta tiedättekös mitä? Eräs koululainen on myös hoksannut noiden jättityynyjen ihanuuden, sillä aikas usein olen bongannut lapsen kirjoineen meidän sängyltä pötköttelemästä, ja ihan aina sellainen iso tyyny on kaivettu esiin. Ilmeisesti juuri ne isot tyynyt ovat tehneet meidän sängystä kodin parhaan lukupesän.

Mutta siinä vaiheessa, kun lapsi alkoi raahaamaan noita jättityynyjä omaan huoneeseensa ja alkoi toivomaan sellaisia itselleenkin, päätin tilata lapsella aivan omat isot tyynyt.

Ps. Tähän väliin vinkkaan, että sain Ellokselta Karkkipurkin lukijoille mukavan alekoodin, sillä koodilla 395455 saa -30% alen tilauksen kalleimmasta tuotteesta, myös merkkituotteista ja huonekaluista! Koodi on voimassa 2.7.2019 asti*

ellos alekoodi
ellos sisustus
ellos sisustus

Meidän vanhempien jättityynyissä on jokin keinokuituinen täyte, mutta tilasin lapselle tyynyt höyhentäytteellä*, sillä silloin ne ainakin pysyvät varmasti aina muhkeina. Höyhentäytteiset tyynyt kun voi pöyhiä aina uudelleen ja uudelleen muhkeiksi, eivätkä ne mene ollenkaan sellaisiksi littanoiksi.

Tilasin tällä kertaa tyynynpäällisiksi harmaat Juliette-tyynyliinat*, mutta näitä oli kyllä niin useita kivoja värejä, että täytyy jossain vaiheessa tilata vielä jonkin muun väriset tyynyliinat, joita voi sitten vaihdella. Meidän makkariin haluaisin tietty nämä vaaleanpunaisina!

Samalla tilasin lapsen sängyn päälle edullisen valkoisen päiväpeitteen* (tämä on muuten tällä hetkellä -50% alessa!), sillä päivisin sänky toimii istumapaikkana lapsen kavereille ja on kiva, että varsinaiset petivaatteet pysyvät puhtaina päiväpeitteen alla. Nyt sängyllä on paljon mukavampi istuskella muutenkin, kun selän taakse voi sujauttaa ison muhkean tyynyn! Vitsit, kun olisin hoksannut hankkia tällaiset jo aikaisemmin!

Että semmoista pientä sisustuspuuhaa koululaisen huoneeseen tällä kertaa! Pari pientä edullista juttua ja huoneesta tuli taas mukavampi ja käytännöllisempi. Lämmin suositus siis tällaisille isoille tyynyille meiltä, jos olette sellaisten hankintaa pohtineet.

ellos alekoodi
ellos sisustus
sisustusblogi

Ja tosiaan koodilla: 395455 saa nyt -30% tilauksen kalleimmasta tuotteesta, mutta Elloksella on paljon muitakin kivoja alekamppiksia tällä hetkellä, kannattaa käydä kurkkaamassa Elloksen sivuilla.

Myös alet ovat jo hyvässä vauhdissa, joten kannattaa katsoa myös alevalikoimaa läpi, esim. tuo päiväpeittokin löytyy nyt aleosastolta puoleen hintaan! Ellokselle pääset tästä.

sisutusblogi lastenhuone

Aurinkoista viikkoa!

*Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kauneustuotteita, huonekaluja sekä koti- & sisustustuotteita. Alennus on voimassa 2.7.2019 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, keittiö- & ruoanlaittotuotteisiin, VINTAGE- ja EXCLUSIVE-tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, DBKD, UGG, Spanx, Elodie Details, Morris, Hunkydory, Gant, Gant Home, Sandberg Wallpaper, Valerie, Munthe, Tolix, Billi Bi, Lexington, ecco, SMAK Design, Brafab, Jofama, LEVETE ROOM, Anita Care, co’couture, Tiger Denim, Hunter, Rowico ja Bargi.

*Tuotteet saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä