JOTAIN UUTTA SYKSYYN!

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Mun mielestä on aivan ihanaa, kun saatiin vihdoin nämä superlämpöiset hellepäivät takaisin! Lapset ovat lutranneet uima-altaalla (joka on muuten ollut paras ostos ikinä! ja mä olen nauttinut lämpöisistä kesäilloista, ja aamiaisista omalla terassilla.

Koulujen alkuun ei kuitenkaan ole enää montaa viikkoa, joten kaikenlaisia syysjuttujakin täytyy alkaa tässä hiljalleen miettiä. Inhan vielä en kuitenkaan ole miettinyt reppu-, tennari- tai kouluvaateostoksia, vaan olen katsellut jotain itselleni!

Tykkään aivan hulluna tennareista, mutta olen kaivannut jotain vähän siistimpää kenkäparia rentojen tennareiden oheen. Mieluiten mustia ja nahkaisia, mutta kuitenkin ihanan näköisiä, tarpeeksi rentoja, eikä ainakaan yhtään tätimäisiä! Olen tykännyt kovasti keväällä tilaamistani Vagabondin vaaleanpunaisista nahkakengistä (nämä alessa nyt ja koodilla 405710 saa vielä -20% lisäalen!) ja olinkin ihan superiloinen, kun bongasin nämä vastaavat kengät nyt mustana*!

Näissä mustissa kengissä on hauskasti vähän korkeampi pohja, muuten malli on tismalleen sama, kuin niissä hyväksi havaituissa vaaleanpunaisissa. Mun mielestä nämä mustat kengät ovat aivan täydelliset sellaisiksi ”yleiskengiksi”, en oikein keksi onko mulla mitään sellaista menoa, johon en näillä kengillä voisi tassutella paikalle. Tykkään siis näistä ihan tosi tosi paljon, jos se nyt ei vielä tullut selväksi, haha! Näistä on näköjään koot jo hupenemassa, mutta joitain pareja vielä näyttäisi olevan jäljellä täällä!

Samalla tilasin myös tuon Vilan mukavan kevyen lyhythihaisen paidan*, jonka sävystä tykkään nyt syksyn lähestyessä hurjan paljon. Paita pääsi heti käyttöön jo näillä hellekeleillä, mutta tämä on varmasti kovassa käytössä myös syksymmällä mukavien neuletakkien parina.

Tämmöisiä uusia kivoja syysjuttuja mulla.

ellos vila
ellos

ellos alekoodi

Kannattaa taas kurkkia myös tuonne Elloksen alepuolelle, sillä nyt kaikista Ellos-valikoiman aletuotteista saa -50% lisäalen ja alennetuista merkkituotteistakin -20% lisäalen koodilla: 405710 (koodi aktivoituu automaattisesti, kun klikkaat tästä). Lisäale näkyy sitten ostoskorissa, kun olet klikkaillut aletuotteet sinne.

Mä tein oman aletilaukseni justiin pari päivää sitten vähän pienemmällä lisäalella (löysin kuopukselle muutamia arkivaatteita päiväkotiin ja itselleni kivan aamutakin), mutta ajattelin nyt käydä kurkkaamassa vielä nuo alennetut merkkituotteet, jos vaikka koululaiselle löytyisi kivat tennarit tai muuta tarpeellista syksyyn.

Koko alevalikoiman löydät täältä ja tuo lisäale on voimassa 30.7. asti.

ellos ale
Paita // Shortsit // Kengät

Joko olette katselleet syysjuttuja?

*Vaatteet saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä