MUN MAANANTAI

Uusi viikko ja edelleen totutellaan tähän arkeen kesälomien jälkeen! Kouluhommat ja sellaiset kyllä jo sujuvat, mutta mun täytyisi vielä itse oppia aikatauluttamaan omia hommiani arkirytmiin . Olen siinä ehkä maailman surkein, mutta eiköhän tämä taas tästä, hah! Nappasin Char and the city -blogista maanantain listan ja mun maanantai näyttää nyt tältä:

Päivän suunnitelmat?

No suunnitelmissa olisi ainakin yrittää pysytellä hereillä koko päivän, sillä en tykkää ollenkaan ottaa päiväunia. Meidän pian 15 vuotta täyttävä koiravanhus piti mut hereillä puoli kuuteen asti herättelemällä noin kymmenen minuutin välein… Krooh pyyh. Toisaalta vähän kyllä huolettaakin ja päivän suunnitelmissa on myös varata eläinlääkäri. Muuten suunnitelmissa on tehdä pari rästihommaa ja käydä etsimässä varastosta sinne jemmaan viety sadetakki. Onneksi noiden parin tunnin unien jälkeen ei mitään sen kummempaa ole tälle päivälle tiedossa.

Millainen viikostasi on tulossa?

Usein vietän viikot kotona, mutta juuri tälle viikolle osuu useampikin tapaaminen ja palaveri. Tiedossa on myös vanhempainiltaa ja harrastuksiin kuskaamista, eli perus lapsiperheen arkijuttuja. Pääsen myös viemään kuopuksen kaverisynttäreille, mikä on tällä kertaa aivan erityisen mukavaa, sillä lapsi aloitti juuri uudessa päiväkodissa ja on saanut sieltä jo monta uutta kaveria!

Mitä sulla on päällä?

Vuosia vanha pitkä farkkupaita ja mustat farkut. Nämä siksi, että osuivat kiireisessä aamussa ekana käteen! Tiedättehän, koko aamun laittaa lapsille aamupalaa, katsoo säänmukaiset ja päivän puuhiin sopivat vaatteet, tarkistaa reput ja laittaa ulkovaatteet valmiiksi. Ja sitten, kun lapset ovat ne ulkovaatteet päällä valmiina hyppäämään auton kyytiin, oletkin itse vielä aamutakissa?

Millaisella tuulella oot tänään?

Meillä oli viikonloppuna kovin odotettu vieras, mistä olen edelleen tosi iloinen ja sen vuoksi hyvällä tuulella.
Tänään sain myös lyötyä lukkoon esikoisen kaverisynttärisuunnitelmat ja sekin hymyilyttää. Suunniteltiin aikaisemmin lapsen kanssa, että pidettäisiin Harry Potter -synttärit, mutta loppujen lopuksi tuo teema taisi olla tuttu vain yhdelle tai kahdelle lapsen kavereista, joten vaihdettiinkin suunnitelmia ja ulkoistettiin tänäkin vuonna koko synttärikemut. Huh. Tykkään kyllä aivan hurjasti suunnitella ja toteuttaa kaikenlaisia teemasynttäreitä (ehkä nuo Harry Potter juhlatkin saadaan pidettyä jonain toisena vuonna?), mutta toisaalta on mukava päästä helpolla ja joku muu saa leikittää 11 enemmän ja vähemmän vilkasta lapsokaista ja itse voin saapua paikalle vain tarjottavien kanssa.

Onko jotain erityistä, mitä haluat tällä viikolla tehdä?

No ne synttäritarjottavat (joissa ajattelin niissäkin mennä nyt helpoimman kautta) täytyy hankkia, mutta sen kyllä ehtii hyvin ensi viikollakin. Tällä viikolla haluaisin vihdoin saada päätettyä millä sävyllä keittiön seinä maalataan. Tämän piti olla jo ihan selvä homma, mutta aloin nyt vielä sittenkin empimään kahden parhaan vaihtoehdon välillä! Niin ja toki toivon myös, että päästäisiin jo aloittamaan maalaushommat.

lifestyleblogi

Mukavaa viikkoa!