TUNNELMALLINEN SYYSKOTI

sisustusblogi

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Ai mikä on parasta just nyt?
No, tämä ihanan kolea ja kostea vuodenaika, kun saa hyvällä omalla tunnolla tunnelmoida sisällä. Tykkään kyllä niistä kauniista aurinkoisista syyspäivistä, kun on ihana ulkoilla, mutta on niissä kurjissakin säissä oma tunnelmansa. On mukava katsoa lämpöisessä kodissa ikkunan takaa, kun navakka syystuuli lennättää värikkäät lehdet iloiseen tanssiin ja sadepisarat pomppivat terassin laudoituksella. Silloin voi kääriytyä lämpöiseen vilttiin vähän tiukemmin, hörpätä mukin pohjalta kuumaa juomaa ja sytyttää vielä muutaman kynttilän palamaan. Ihanaa!

Tykkään ihan hirmuisesti tästä syksystä ja talvesta, kun kodin saa kuorruttaa kaikella pehmoisella, pörröisellä ja tunnelmallisella. Olohuoneeseen levitettiin juuri se älyttömän pehmoinen (ja ihanin ikinä!) matto, lämpöiset viltit kannettiin vaatehuoneesta olohuoneen sohvalle ja kynttilöitä on ripoteltu tuomaan tunnelmaa olkkariin.

Kaivoin kaapista sinne säilömäni led-pöytäkynttilät, ja tänä syksynä löysin myös korkeita kynttilöitä led-liekillä, jee! Nuo led-kynttilät on lapsiperheessä sata kertaa oikeita turvallisempia, ei tarvitse jännätä, että kukaan huitaisee kynttilöitä kumoon leikin tiimellyksessä. Noissa led-kynttilöissä on hauskasti lepattava ”liekki”, joten ne ovat kyllä todella aidon näköisiä!

Ellokselta tilasin hauskan neljän kynttilän kynttilänjalan* ja se onkin ainoa, jossa olen polttanut aivan oikeita kynttilöitä. Taidan kuitenkin tilata siihenkin led-kynttilät, joita voi pitää huolettomasti päällä milloin vain.

sisustusblogi
sisustusblogi

sisustusblogi

Roikkuva kynttilänjalka // Pyöreä kynttilänjalka // Musta kynttilänjalka // Led-pöytäkynttilät // Led-antiikkikynttilät

Poimin tuohon ylle omia kynttilälemppareitani. Meillä onkin olohuoneessa juuri nuo samat pyöreät roikkuvat kynttilänpidikkeet kahdessa ikkunassa ja mietin, että tilaisin sellaisen myös keittiöön. Nämä on mun mielestä tosi kauniit ja vaihtelua niihin saa kietomalla eukalyptuksen oksaa tuon kehän ympärille samoin, kuin tekisi eukalyptuskranssia. Nämä on siinäkin mielessä mun mielestä tosi kivat, ettei ne ole ollenkaan jouluisia, joten näitä voi hyvin pitää esillä ison osan vuodesta.

Elloksella oli taas kivoja alekamppiksia niin pukeutumiseen, kuin sisustamiseenkin, kurkkaa koko valikoima täältä!

sisustusblogi
ellos alekoodi
sisustusblogi

Joko teillä on otettu kynttilät esiin?

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä