SYKSYN SUOSITUIN VAATE

sadehaalari ellos

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Aika monen vuoden ajan meillä on ollut syksyn kosteina sadepäivinä yksi selkeä suosikkivaate lapsilla. Arkea helpottava, hermoja säästävä ja kaikinpuolin nerokas vaatekeksintö, nimittäin vuorellinen sadehaalari!

Ei siis sadekamppeitten kiskomista ulkoiluvaatteiden päälle, vaan ainoastaan yksi helposti puettava vaatekappale suoraan sisävaatteiden päälle sujautettavaksi. Huh! Haalari menee sellaisenaan syksyn sateisina päivinä ja myöhemmin loska-aikaan sitä voi käyttää, kun alle pukee vaikka villahaalarin.

Olen tätä vuorellista sadehaalaria suositellut monta kertaa aikaisemminkin, mutta ajattelin vinkata tästä taas, sillä nyt näitä saa mukavalla alella! Elloksella on paljon tuotteita justiin nyt kivoilla kamppanjahinnoilla ja tämä sadehaalari on -20% alessa.

Mä tilasin kuopukselle tällä kertaa sadehaalarin hauskoilla ketun kuvilla*, mutta valikoimaa on aivan hurjasti, joten kannattaa kurkata kaikki kuosit. Mitoitus näissä on mun mielestä hyvin kokoaan vastaava, näissä kuvissa on 110 koon haalari noin 107 senttisen lapsen päällä. Tässäkin jää lahkeisiin vielä pikkuisen kasvunvaraa, mutta ehkäpä kokoa isompikin olisi jo voinut mennä. Toisaalta tykkään, ettei vaatteissa ole aivan jättimäisen paljon kasvunvaraa, silloin lapsen on helpompi touhuta ja leikitkin sujuu paremmin.

sadehaalari ellos
lastenvaatteet blogi
ellos sadehaalari

Ja kääk, lasten syysloma alkaa HUOMENNA! Säikähdin jo hetkeksi, että meillä ei ole mitään suunnitelmia koko viikolle, mutta sitten muistin, että kaikenlaista mukavaa pientä menoa on kyllä pitkin viikkoa luvassa. Mä oon niin pitkään haaveillut kunnollisesta metsäretkestä, siis sellaisesta, jolla paistetaan makkaraa, keitetään nokipannukahvit ja haahuillaan pitkin sammaleisia metsäpolkuja, että sellaisen haluan kyllä toteuttaa syyslomalla jonain päivänä.

Mutta jos teillä on lasten vaatekaapissa yhden sadehaalarin kokoinen paikka, tai muuten vaatekaappi (oma tai lasten) kaipaa syys- ja talvipäivitystä, niin kantsii hyödyntää tuota alehintaa ja kurkata Elloksen kaikki tämän hetkiset alekampanjat!

Koko Elloksen valikoiman löydät täältä.

ellos alekoodi
vuorellinen sadehaalari

Aurinkoista päivää!

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä