TÄNNE VAIN PAKKASET, OLEN VALMIS!

pitkä toppatakki

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Näin viime talvena leikkipuistossa jollain äidillä aivan älyttömän mukavan ja LÄMPÖISEN näköisen asun. Naisella oli hurjan ihanan näköinen pitkä, lähes nilkkoihin yltävä toppatakki, johon oli yhdistetty kauniit, lämpöisen näköiset asusteet. Tuo asu näytti juuri sellaiselle, jonka sisällä olisi mukava seisoskella talven tuiskeelta suojassa ja katsella, kun lapset kirmaavat leikkipuiston telineestä toiseen.

Ihastuin takkiin kovasti ja olen siitä lähtien yrittänyt katsella, jos silmiini osuisi vastaavanlainen pitkä, lämpöinen toppatakki. Ja Bingo! Ellokselle oli tullut tämän talven uutuuksiin juuri tuollainen ihana pitkä untuvatakki*!

Takki on ilmeisesti ollut muidenkin mieleen, sillä tämä musta takki on jo lähes loppuunmyyty. Samaa takkia löytyy edelleen valkoisena ja ruskeana (tuo ruskeakin näytti kyllä aika ihanalle!) ja mustasta näyttäisi joitain yksittäisiä kokoja olevan jäljellä. Jos jollain muullakin on ollut etsinnässä samanlainen pitkä untuvatakki, niin nämä on nyt tällä hetkellä -20% alessa!

En ole vielä tietenkään päässyt takkia testaamaan todellisissa talviolosuhteissa, mutta Áhkkàn tuotteista mulla on vain hyviä kokemuksia! Multa löytyy merkiltä muitakin takkeja, joissa kaikissa on ollut oikein hyvä laatu. Tämäkin takki on käsitelty vettähylkiväksi PFC-vapaalla käsittelyllä, ja jos takki jossain vaiheessa ei enää hyljeksikään vettä, voi sen käsitellä uudelleen vettähylkiväksi silittämällä sen miedolla lämmöllä tai käyttämällä kuivausrummussa. Aika kätevää!

makuupussitakki
nilkkapituinen toppatakki

Mä käytän tosi usein (eli melkein aina!) mekkoja ja sukkahousuja tai leggareita, ja talvella tämä on ollut vähän hankala asukombo, kun toppatakin kanssa on täytynyt keksiä jotain lämmikettä alaosaankin. Yleensä olen pukenut fleecesukkahousut leggareiden alle, tai sitten farkut sukkahousujen tai leggareiden päälle. Mutta ta-daa, nyt tätäkään ongelmaa ei pitäisi enää olla, sillä tämän takin helma riittää lämmittämään myös jalkoja!

Mihinkään sporttailuun tämä takki ei ole kovinkaan käytännöllinen, vaikka takin helmassa onkin kummallakin puolella vetoketjut, jotka avaamalla takkiin saa vähän enemmän liikkumavaraa. Mutta kaikenlaiseen muuhun rauhallisempaan talvipuuhaan tämä takki on aivan mainio! Pulkkamäkeen mulla on sitten tavallinen untuvatakki ja kaapista löytyy myös aivan tavallinen toppatakki, joka ei ole kovin lämmin, mutta sopii sellaiseen talvimenoon, kun aikaa vietetään pääasiassa muualla, kuin ulkona. Kolme talvitakkia on varmasti jonkun mielestä aivan liikaa (ja jollekin taas aivan liian vähän), mutta mä tykkään, kun eri tilanteisiin löytyy juuri sopivanlaiset takit.

Jos talvikamppeet on vielä hankkimatta, niin Ellokselta saa tänään -20% alennuksen koodilla: 405723 ja tuo koodi käy myös merkkituotteisiin (ja huonekaluihin). Tämä takki on tosiaan nyt muutenkin -20% alessa, joten tästä ei enää lisäalea saa, mutta normaalihintaisiin tuotteisiin kannattaa tuota alekoodia hyödyntää. Valikoiman löydät täältä.

pitkä toppatakki
pitkä untuvatakki

Aurinkoista syyspäivää!

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä