VUODEN PARASTA AIKAA!

sisustusblogi

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

En voi käsittää, että lokakuu vaihtuu jo marraskuuksi, mikä tarkoittaa sitä, että nyt saa alkaa odottamaan JOULUA!!!

Joulun odotus on vuoden parasta aikaa, vaikka marraskuu ei noin muuten kuulukaan lemppareihini (räntää, harmaata, pimeää, märkää, yyyyh!).

Mitään varsinaisia joulukoristeita ei olla otettu vielä esille, ne saa odotella vielä kaapeissa tovin, mutta muuten kotonakin alkaa näyttää juuri sopivan talviselle. Joulu… siis KAUSIvalot on laitettu ulos tuomaan tunnelmaa, (Led)kynttilöiden liekit lepattavat iltaisin ja talviset taljat on otettu esille.

Olohuoneen ikkunoissa on pyöreät kynttilänpidikkeet*, joista olen tykännyt niin paljon, että tilasin samanlaisen myös keittiöön! Samalla tilasin myös mustan rottinkisen lehtitelineen*, jos vaikka marraskuussa (ja sen jälkeen toki myös) löytyisi aikaa lehtien lukemisellekin.

Elloksella onkin tällä hetkellä taas kiva kamppis, koodilla: 405724 saa -25% alen naisten, kodin, lasten ja miesten tuotteista ja tuo koodi käy myös huonekaluihin. Koodi on voimassa 5.11. asti. Koko valikoiman löydät täältä.

Ellos sisustus

Seuraavaksi pitäisikin sitten alkaa miettimään joulukalenterihommia. Kivaa!

Olisi kivaa keksiä joku hauska kalenteri lapsille, mutta heillä on kyllä jo niin selvät mielipiteet siitä, millaiset kalenterit haluavat, että taidetaan kuitenkin mennä niillä, haha.

Kuopus toivoo kaupasta löytyvää Lego-joulukalenteria, ja esikoinen samanlaista Pokemon-joulukalenteria, jonka tein pari vuotta sitten. Siihen ostin silloin kolme Pokemon-korttipakkausta ja joka päivä joulukalenterista löytyi yksi Pokemon-kortti.

Viime vuoden koko perheen aineeton joulukalenteri oli myös tosi hauska, ehkä teen jonkin sen tapaisen kuitenkin vielä lisäksi. Tosin tällä kertaa ajattelin, että mukavaa puuhaa ei tarvitse löytyä aivan joka luukusta (huh!!), ehkä se joulu tulee vähemmälläkin puuhastelulla.

ellos koti

Kivaa päivää!

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä