JOKO JOULUA KOTIIN?

Meillä on lasten toiveesta vietetty viime vuosina Halloweenia, mikä on ollutkin tosi hauska piristys syksyn keskelle. Tuo päivä on myös merkittävä siksi, että Halloweenin jälkeen alkaa mun virallinen joulunodotusaika!

Mun mielestä joulun odotus on vuoden parasta aikaa, jopa ihanampaa, kuin itse joulu. Tykkään jouluhössötellä kaikenlaista ja fiilistellä tulevaa juhlaa.

Mutta mitä ihmettä, silmämunakakut on syöty jo aikaa sitten, enkä ole jouluhössöttänyt vielä yhtään! Marraskuu on iskenyt ankeuttajan lailla imien ulkoa kaiken valon ja lämmön pois. Bonuksena vielä joka paikassa on märkää, yyyh! Ei oikein joulututa, kun ympärillä näkyy vain pikimusta märkä asfaltti, eikä tunnelmallisesta lumipeitteestä ole tietoakaan.

Mutta tulisikohan se joulumieli, jos vaan alkaisi laittamaan joulua jo kotiin?

Sis. mainoslinkkejä

Käsintehty rautainen kynttilänjalka on tosi kaunis ja sopisi hyvin niin joulupöytään, kuin olohuoneeseen tunnelmaa tuomaan.

Tähän teräksiseen maalattuun kynttilänjalkaan ihastuin jo aikaisemmin ja tilasin sen meille joitain viikkoja sitten. Se onkin ollut ihan lemppari ja siinä ”palaa” joka ilta LED-kynttilöitä. Aidoissa kynttilöissä on kyllä aivan oma tunnelmansa, mutta nuo LED-kynttilät ovat ihanan huolettomia pienten lasten kanssa.

Koristerengas LED-valoköynnöksellä näyttää tosi kivalle ja sopisi mainiosti vaikka ulko-oveen. Tuossa kuvassa renkaaseen on kieputettu joitain vihreitä oksia, ja ne sopii siihen kyllä ihanasti! Tämä on muuten -30% alessa nyt!

Rakastan kaikenlaisia pallovaloja, ja meillä onkin usein ollut valkoiset pallovalot esillä ympäri vuoden! Nämä pallovalot ovat tosi hauskat, sillä muistuttavat ihanasti lumipalloja. Lisää pallovaloja löytyy täältä.

Roikkuvat kynttilänjalat on mun mielestä aivan ihania, ja meilläkin on tällaiset vastaavat, mutta pyöreät olohuoneen ja keittiön ikkunoissa. Tykkään näistä hirmuisesti, sillä nämä voi laittaa esille jo syksyllä, sillä eivät ole mitenkään erityisen jouluisia. Meillä näissäkin käytetään ihanan helppoja ja huolettomia LED-kynttilöitä.

Meillä on ollut usean vuoden ajan valkoinen joulukuusi, mutta olen jo parin vuoden ajan haaveillut perinteisestä vihreästä kuusesta. Tämä lumipeitteinen PUOLIKAS kuusi näyttää kyllä kauniille ja veisi vähän tilaakin, mutta näyttääköhän se kuitenkin vähän, noh, puolikkaalta?

Paperiset lumihiutaleet voi ripustaa vaikka ikkunaan, meillä oli yhtenä jouluna vastaavia olohuoneen ikkuna täynnä! Ne oli kyllä tosi kauniit, enkä olisi meinannut malttaa ottaa niitä joulun jälkeen ollenkaan pois. Samat lumihiutaleet on meillä edelleen tallessa, saa nähdä keksinkö tänä vuonna niille paikan.

Tämä vihreä kuusi on kyllä ihanan aidon näköinen! Aito kuusi olisi kyllä ihana, mutta tekokuusi on niin paljon käytännöllisempi, että taidetaan kuitenkin sellaiseen päätyä.

Lisää ihania joulukoristeita löydät täältä!

Ps. Elloksella on nyt sisustustekstiileistä ja huonekaluista jopa -30% ale, kurkkaa valikoima täältä.

Pss. Elloksen oman valikoiman naisten, lasten ja miesten tuotteista -25% ale koodilla: 405729 (koodi voimassa 21.11. asti) valikoiman löydät täältä.

Kivaa viikkoa!