LAISKAN SISUSTAJAN SEINÄN UUDISTUS

sisustus

Mulla on omat lempparisävyt, joilla tykkään sisustaa meidän kotia. Meillä on paljon harmaata, pastellisävyjä (mun lemppareita!!), valkoista ja vähän mustaakin joissain pienissä yksityiskohdissa. Aina välillä kyllä ihastun joihinkin trendisävyihin, mutta ihastelen niitä mieluummin kuitenkin muiden kodeissa, sillä kyllästyn niihin helposti.

PAITSI! Pari vuotta sitten haksahdin kahteen sen hetkiseen trendisävyyn (Tikkurilan Serpentiini ja Nefriitti), joilla maalattiin meidän kodissa pari seinää. Aaargh!

Toinen sävy tuli osaksi koululaisen huonetta ja toisella maalattiin meidän vanhempien makuuhuoneen yksi seinä. Jep. Kyllästyin kumpaankin sävyyn ehkä sekunnissa. Koululaisen huoneesta tuo sävy maalattiinkin jo aikaa sitten piiloon, mutta toiseen huoneeseen se edelleen jäi.

Muutettiin jossain vaiheessa meidän vanhempien makuuhuone toiseen huoneeseen ja tuosta aikaisemmasta makkarista huoneesta tuli mun työhuone. Sitten luovuin työhuoneesta kokonaan ja huoneesta tuli meidän kolmas lastenhuone, eli sellainen, jonka meille sijoitetut lapset saavat käyttöönsä.

Loppuvuodesta päätin, että pitkän sijoituksen päätyttyä freesataan vähän huoneen ilmettä ja maalataan vihdoin se vihreä (Tikkurilan Serpentiini) seinä jollain meidän tyylisellä sävyllä. (Näissä kuvissa tuo sävy ei nyt harmillisesti näytä aivan samanlaiselle, millainen se oikeasti on, vaan kuvissa sävy on luonnollista pastellisempi. Ehkä tuossa alimmassa kuvassa sävy on lähinnä oikeaa.)

Mutta sitten muhun iski jokin kumma laiskotus, eikä mua huvittanut yhtään alkaa mihinkään maalauspuuhiin. Periaatteessahan yhden seinän maalaus on ihan helppo nakki, mutta kaikki se maalausta edeltävä työ, eli kaikenlainen listojen ja nurkkien teippaaminen, reikien kittaaminen ja ison vaatekaapin paikalta pois kiskominen ei nyt kiinnostanutkaan.

Niinpä päätin piristää huoneen ilmettä aivan älyttömän helpolla keinolla, ja tilasin huoneeseen seinätarroja!

lastenhuoneen sisustus
lastenhuoneen sisustus
lastenhuone seinätarrat

Ja voi apua miten SÖPÖ tästä seinästä tuli!

Onhan se toki edelleen samaa vihreää sävyä, josta en niin tykkää, mutta nyt kun seinä on täynnä suloisia eri värisiä palleroita, on seinä mun mielestä aivan ihanan herkullisen näköinen.

Koko tähän muutokseen kului aikaa ehkä kymmenen minuuttia ja muutos tuli maksamaan noin 30 euroa. Ihanan helppoa, nopeaa ja halpaa!

Seinässä oli pari naulanreikää ja pari rumaa proppua ja nämäkin saatiin kätevästi tarroilla piiloon. Proput vain irroitettiin ja laitettiin tarrat niiden jättämien reikien päälle. Ehkä joskus irroitetaan nuo tarrat, kitataan reijät ja maalataan koko seinä jollain aivan muulla sävyllä, mutta justiin nyt tämä on ihana juuri näin.

Kyseessä on nämä polka dot tarrat ja tähän yhteen seinään käytin kaksi settiä tarroja (näytti olevan parhaillaan alessakin!). Olin ajatellut käyttää mahdollisesti yli jäävät tarrat yhden samassa huoneessa olevan lipaston tuunaukseen, mutta kaikki tarrat kuluivat tuohon seinään.Ja loppuun vielä yksi loistava alevinkki! Koodilla: 415705 saa -33% LISÄALEN Elloksen aletuotteista* ja koodi koskee myös huonekaluja ja merkkituotteita! Kurkkaa alevalikoima täältä*. Aleprosentit on jo muutenkin kohdillaan (tuotteita on jopa -70% alessa), joten kantsii käydä kurkkaamassa!
*mainoslinkki

lastenhuone blogi
lastenhuone sisustus
lastenhuone

Kivaa päivää!