PARAS REPPU IKINÄ!

papu reppu

Olen ostanut käsilaukun viimeksi 6 vuotta sitten. Jep. En todellakaan omista miljoonia käsilaukkuja, vaan vain kaksi ”oikeaa” käsilaukkua, joista toisen ostin 6 vuotta sitten ja toisen joskus ennen esikoisen syntymää, eli ainakin yli 8 vuotta sitten! Näiden lisäksi mulla on sellainen pikkuinen laukku, johon juuri ja juuri survomalla mahtuu lompakko ja kännykkä, sekä AINAKIN yli 10 vuotta sitten ostettu Marimekon Mini Peruskassi -laukku.

Mutta näillä laukuilla olen pärjännyt oikein hyvin. Käytän käsilaukkuja hurjan harvoin, sillä olen usein liikkeellä lasten kanssa, ja kaiken sen tavaramäärän kuljettamiseen ei usein pelkkä käsilaukku riitä, heh!

Nyt kun meidän lapset on jo aika isoja, ei jokaiselle lyhyelle piipahdukselle tarvitse pakata välttämättä mitään mukaan, mutta usein kun jonnekin lähdetään, löytyy laukusta kuitenkin lapsille esim. pussismoothieita tai jotain muuta pientä välipalaa. Kesäisin tavaraa onkin paljon enemmän kannettavana, sillä mukana on silloin aina lasten vesipullot, jotain pientä evästä, aurinkorasvaa ja muuta sellaista.

Jos mukana on meidän omien poikien lisäksi myös meille sijoitettuja lapsia, on tavaraa vieläkin enemmän mukana, sillä lasten iästä riippuen mukana täytyy kuljettaa esim. vaippoja, vauvanruokapurkkeja, vaihtovaatetta ja muuta.

Kuopuksen vauva-aikana käytin Elodie Detailsin hoitolaukkua, joka muistutti isoa mustaa käsilaukkua ja siihen laukkuun jumituin pitkäksi aikaa vielä senkin jälkeen, kun varsinaista hoitolaukkua ei enää tarvittu. Mutta jossain kohtaa hoksasin, että täydellinen ”laukku” kaikelle sille tavaralle, jota usein kannan mukanani on REPPU!

papu reppu

Niinpä olen pitänyt silmäni auki sen varalle, että sellainen täydellisen ihana reppu tulisi vastaan. Koska en noita laukkujakaan niin kovin usein vaihtele, olisi repunkin hyvä olla sellainen, jota haluaisin katsella usean vuoden ajan. (Mullekin tarjottiin sitä erään ruotsalaisen brändin THE somereppua, johon kukaan Instagramia selaava ei ole voinut välttyä törmäämästä, mutta se ei ollut sellainen jota etsin)

Onneksi katselin rauhassa, sillä SE OIKEA löytyi. Bongasin viime kesänä tämän Papun Kivi-repun, ja jäin kärkkymään sopivaa alekoodia. Joskus loppuvuodesta sopiva alekoodi osui kohdalle, ja tilasin repun, joka osoittautui livenä juuri niin ihanaksi, kuin toivoinkin! Plussaa tietenkin myös siitä, että reppu löytyi kotimaiselta merkiltä!

Reppua on kahta kokoa ja tämä mun reppu on se isompi, eli sellainen aikuisten normaalikokoinen reppu. Tänne siis mahtuu aivan loistavasti kaikki mitä ikinä mun tarviikaan mukanani kuskailla. Reppua olisi ollut myös söpömmällä värityksellä, mutta päädyin nopeasti mustaan, sillä tähän en ainakaan kyllästy.

Repussa on ihanan paljon kaikenlaisia sivutaskuja ja hauskimpana selkäpuolelle jäävä iso tasku, johon voi sujauttaa vaikka lompakon ja se pysyy siellä varmasti tallessa. Sieltä lompakko on myös helppo ja nopea ottaa tarvittaessa esille, kun sitä ei tarvitse kaivella tuolta repun pohjalta. Repun sivulla oleviin sivutaskuihin saa näppärästi ne lasten juomapullot ja sisäpuolelta löytyy iso tasku vaikka läppärille (jos sellaista tarvitsee joskus mukana kuskailla), sekä pienempi vetoketjutasku tärkeimmille aarteille.

Mutta repun lisäksi löysin jotain muutakin ihanaa…

papu laukku

Niistä mun käsilaukuista olen viime aikoina käyttänyt eniten sitä sata vuotta sitten ostettua Marimekon pientä Peruskassi-laukkua, joka on muuten ihan kiva, mutta aivan liian pieni vähän kaikkeen. Sinne mahtuu juuri ja juuri kalenteri, lompakko ja kännykkä, mutta laukku saisi olla vähän isompi, että se olisi kätevämpi.

Ja tadaa! Papullahan oli aivan vastaava kassi, mutta juuri pikkuisen isompana! Koska olen tykännyt tuosta repusta tosi paljon ja bongasin kassin joulun alla sopivalla alella, tilasin kassin hurjan laukkukokoelmani täytteeksi. Tätä kassia on kahta kokoa ja tämä mun kassi on niistä se pienempi koko.

Tästä kassistakin olen tykännyt tosi paljon, sillä se on nyt oikean kokoinen niihin juttuihin, mihin mä tämmöistä kassia tarvisen. Ainut mitä toivoisin, olisi vetoketju, tai edes yksi neppari, jolla kassin saisi kiinni. Nyt kassi on aina ihan apposen auki, ja tuntuisi mukavalta, jos kassin saisi laitettua jotenkin kiinni.

Sellaisia reppu- ja kassijuttuja tällä kertaa!

Ja sitten vielä vinkki kaikille niille, jotka ovat tuosta meidän IHANASTA pupulampusta* kyselleet. Tuo lamppu on siis Ellokselta*, josta se on ollut pitkään loppuunmyyty, mutta nyt näitä söpöjä lamppuja näytti taas olevan. Nytkin kyllä tuotteen kohdalla luki, että lamppuja on enää muutama jäljellä, joten kannattaa kiiruhtaa, jos tuo lamppu on ollut haavelistalla.

Elloksella on myös vielä voimassa lisäalekoodi: 415705, jolla saa -33% lisäalen jo alennetuista tuotteista. Kantsii siis kurkata alejutut samalla, löydät ne täältä*!

Ai niin, jos joku innostui näistä Papun repuista ja kasseista, niin niitä tuota pientä kassia löytyy ainakin vielä Weecosilta* ja isoa reppua Papun omasta kaupata.

*mainoslinkki // lamppu saatu Ellokselta

sisustusblogi

Tykkäättekö käyttää mieluummin laukkuja vai reppuja?