-50% LISÄALEKOODI LASTENVAATTEISIIN!

Sis. mainoslinkkejä

Kääk! Olen odotellut niitä KUNNON aleprosentteja, ja NYT on aika tehdä tämän talven alelöydöt!

Koodilla 415710 saa -50% lisäalen Ellos-valikoiman aletuotteista! Tämän lisäalen saa siis jo niistä valmiiksi alennetuista hinnoista, eli nyt jos koskaan on aika kurkata alevalikoima läpi. Mä katselin nyt ensin lastenvaatteet ja voi apua mitä kaikkea sieltä löytyy! (Samalla alekoodilla saa -20% lisäalen alennetuista merkkituotteista) Alevalikoima löytyy täältä.

Esim. toppahaalari (jota olen useaan kertaan täällä kehunut) alle 30 eurolla!! Jos siis lopputalveen on tarkoitus hankkia vielä toppahaalari, tai ennakoit jo seuraavaa talvea, niin kannattaa käydä kurkkaamassa! Nyt oli vielä kokoja hyvin jäljellä, mutta veikkaan, että tällä lisäalella nuo koot hupenevat nopskaa!

Mutta tässä alla nyt muutama aletärppi, joita suosittelen:

lisäalekoodi ellos

TOPPAHAALARI ALLE 30€

Meidän esikoisella on ollut parina talvena Elloksen toppahaalari ja ollaan kyllä tykätty siitä tosi paljon! Mun mielestä hintaansa nähden haalari on ollut ihan älyttömän hyvä! Haalari toimii parhaiten pakkaskeleillä, sillä tässä ei ole kovin suuri vesipilariarvo, mutta meillä on kyllä lapsi pysynyt tämän haalarin kanssa aina kuivana, eikä loskakeleilläkään kosteus ole tullut läpi. Toppahaalaria löytyy eri kuoseja.

SOFTSHELLIÄ KEVÄÄSEEN

Viime syksyn softshellit löytyy nyt hurjan hyvästä alesta, tuolle takille jää hintaa lisäalekoodin kanssa vain 17,50 euroa ja haalarille 22,50 euroa!!

Meillä oli pojilla syksyllä nuo hauskat tiikerikuosiset softshelltakit ja tykättiin niistä kovasti. Mitoitus näissä oli mun mielestä inasen nafti, eli jos pohdit kahden koon välissä, suosittelen tilaamaan sen isomman.

TOPPATAKKEJA 10 EUROLLA

Lisäksi alesta löytyy vaikka mitä lastenvaatetta hurjan hyvillä hinnoilla. Esim. lapsille löytyy toppatakkeja, joille jää vain 10 euroa hintaa ja sisävaatteita on myös hyvä valikoima.

Tällä hetkellä tosiaan valikoimaa ja kokoja on vielä hyvin, joten kannatta heti käydä poimimassa parhaat päältä! Lastenvaatteiden lisäksi alessa on toki myös vaatteita naisille ja miehille ja kaikkea kodin sisustamiseen! Sisustuspuolelta löytyy mm. älyttömän edullisia pussilakanasettejä (esim. 15€ tuon lisäalekoodin kanssa) ja kaikkea muuta myös, joten kantsii katsoa sinnekin.

Kaikki aletuotteet löydät täältä

lisäale ellos

Mitä löysit?