KARMIVAN IHANA NETFLIX-VINKKI: YOU

Aika usein mun illat menee samaan tapaan. Ensin lasten iltapuuhat, -sadut ja -pusut ja kun lapset on saatu nukkumaan ja iltapalat siivottu keittiöstä pois, on aika katsoa jakso jotain lempparisarjaa Netflixistä. Olisi ihanaa tuijottaa useampikin jakso putkeen, mutta mulla on sääntönä katsoa vain yksi jakso illassa (mutta JOSKUS voin tästä lipsua ja katsoa toisenkin, heh), että aikaa jää myös lukemiselle ja NUKKUMISELLE!

Parasta on, kun löytyy joku kiva sarja johon voi koukuttua, niin sitten tietää aina jo valmiiksi, mitä iltaisin aikoo katsoa. Toisaalta joskus saattaa olla lamauttavaakin, jos tajuaa koukuttuneensa sarjaan, josta on tehty sata kautta, sillä mä en voi koskaan vaihtaa sarjaa, ennen kuin edellinen on katsottu loppuun! Vaikka sekin kyllä harmittaa, jos älyttömän hyvä sarja loppuukin yhden tai kahden kauden jälkeen, eikä heti keksi mitään uutta katsottavaa.

Yksi mun viime aikaisia lemppareita on ollut ihanan karmiva You.

Sarjan pääosassa on kirjakaupassa esimiehenä työskentelevä Joe Goldberg. Eräänä päivänä kirjakauppaan astelee nuori nainen, kirjailijaksi opiskeleva Beck, johon Joe iskee silmänsä.

Pari päätyy suhteeseen, ja Joe vaikuttaakin unelmapoikaystävältä. Aivan kuin pari olisi tuntenut toisensa aina. Tämä ei ole kuitenkaan sattumaa, vaan todellisuudessa Joe on hyytävä stalkkeri, joka vakoilee Beckin elämää paitsi naiselta varastamallaan kännykällä, jolla pääsee käsiksi reaaliaikaisesti Beckin yksityisiin viesteihin, myös sosiaalisen median kautta, hrrr…

Pakkomielteisesti Beckiin ihastunut Joe ei kaihda keinoja saadakseen naisen rakastumaan itseensä, eikä ruumiiltakaan vältytä.

Olen kyllä itse aika tarkka mitä somessa julkaisen ja mihin paikkoihin itseni tägään (ainakaan reaaliajassa), mutta piinaavan Joe-stalkkerin myötä mietin näitä kyllä entistäkin tarkemmin.

Tykkäsin ensimmäisestä kaudesta tosi paljon, toisesta vielä enemmän ja nyt vain toivon, että sarjaan saataisiin jatkoakin!

netflix you

Tällä kertaa en kuitenkaan jäänyt suremaan, kun sarjan vipa jakso oli katsottu, sillä mua odotti uusi kausi yhdestä kaikkien aikojen lempparisarjasta, joka on The Blacklist. Voi Elizabeth ja Red, miten olin kaivannutkaan seuraanne iltoihini!

Kurkkaa myös nämä:

3 X NETFLIX-SUOSIKKI

NETFLIX-VINKKI – OZARK

NETFLIX SUOSIKIT

NETFLIX-VINKKI: SURKEIDEN SATTUMUSTEN SARJA

NETFLIX-VINKKI PERHEEN PIENIMMILLE

HAUSKA INTERAKTIIVINEN NETFLIX-VINKKI LAPSILLE

Pst. Kurkkaa edellisestä postauksesta älytön alevinkki!!! (toppahaalareita 25 eurolla jne…)

Onko sulla joku lempparisarja, jota seuraat nyt?