TÄRPIT (JA LISÄALEKOODI) LOPPUALEEN

Sis. mainoslinkkejä

Alet alkaa olla nyt lopuillaan, mutta vielä ehtii tehdä huikeita alelöytöjä. Tai ehkä ne parhaat löydöt tuleekin tehtyä juuri nyt!

-40% lisäalekoodi jo alennetuille tuotteille!

Elloksella on paljon tuotteita jopa -70% alessa ja sivuilta löytyy myös -33% lisäalekoodi. Sain kuitenkin jaettavaksi PAREMMAN lisäalekoodin, eli koodilla 415413 saa -40% lisäalen Ellos-valikoiman naisten, lasten ja miesten tuotteista! Tuolla samalla koodilla saa myös -30% alen tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta ja tämä koskee myös merkkituotteita.

Kannattaa vielä ostoskorissa tarkistaa, että siellä on juuri koodi 415413, niin silloin tuo -40% lisäale tulee varmasti aletuotteisiin!

Tähän alle keräsin muutamia viime hetken aletärppejä naisille ja alempaa löytyy tärppejä lastenvaatteisiin, mutta jos olet malttamaton ja halut kurkata HETI koko alevalikoiman, löydät kaikki aletuotteet täältä.

ellos lisäalekoodi

Aamutakki // Mekko // Pitkä takki // Kesämekko // Kevättakki // Nilkkurit // Nilkkurit // Parkatakki // Untuvaparka

Naisten aletuotteet löytyy täältä ja alessa on hurja määrä kaikenlaista sisävaatetta, yöasua, aamutakkia ja vaikka mitä. Suurimman säästön tekee kuitenkin ulkovaatteissa, sillä takkeja löytyy tosi hyvillä alehinnoilla ja tuolla -40% lisäalella ei jää enää paljoa maksettavaa.

Mä oon ihan hulluna pitkiin ”makuupussitakkeihin”, ja alesta löytyy sellainen myös! Mulla on vastaavanlainen takki ja se on ihan huippu aamuisin lasta päiväkotiin viedessä, sillä ei ole aina niin väliä ehtiikö pukea päivävaatteitakaan loppuun asti päälleen, kun sujauttaa vain tuon makuupussin ylleen, heh. Olin myös ajatellut, että pitkän toppatakki on aivan ihana kylminä pakkaspäivinä, mutta saa nähdä tuleeko sellaisia enää tälle talvelle. En ole kuitenkaan säästellyt takkia paukkupakkasille, vaan kiskonut sen päälleni aina, kun mittari on hiipinyt nollaan tai sen alle. Tuo kollaasin takki on lisäalen kanssa noin 40€!

Tuo kollaasin pinkki IHANA kevättakki multa löytyy toisessa värissä ja tykkään takista kovasti. Lisäalekoodin kanssa tämän takin saa reilulla kolmella kympillä!!

Kollaasin harmaa parkatakki näyttää tosi kivalle ja on varmasti monikäyttöinen. Sopii varmasti niin kaupunkiin, kuin vaikka metsäretkellekin. Mulla ei juuri tätä samaa takkia ole itselläni, mutta monta muuta Áhkkà-merkin takkia on, ja olen ollut merkin takkeihin hurjan tyytyväinen! Tätä parkaa on useassa värissä (harmaa, musta, punainen ja sininen) ja lisäalekoodin kanssa takille jää vain noin 50 euroa!

Myös kenkiä löytyy alesta, ne löydät täältä.

Ja sitten aletärpit lapsille!

lisäalekoodi ellos

Alesta löytyy vielä jonkin verran kenkiä, ja nämä on nyt aivan älyttömän edullisia, tennareita saa ihan muutamalla eurolla!!

Välikauteen löytyy hurjan edullisesti niin softshell-haalaria, kuin softshell-takkiakin. Haalarille jää vain noin 30€ ja takille noin 20€ hinnaksi.

Ja sitten tämä toppahaalari, jota olen kehunut varmaan sata kertaa, mutta hintaansa nähden tämä on vaan aivan älyttömän hyvä! Tälle siis jää tuolla lisäalekoodilla alle kolme kymppiä hinnaksi, mikä on toppahaalarille kyllä tosi vähän. Haalarista löytyy pari muutakin kuosia.

Poimin kollaasiin myös sadeasun ja sadetakin, sillä näitäkin tarvitaan aina, ja lisäalekoodilla näillekään ei jäänyt enää paljoa hintaa (sadeasu n. 20€ ja sadetakki alle 15€). Tuon sadetakin tilasin meidän koululaiselle, tykkäsin, kun takissa on pikkuisen pidempi malli.

Tässä kuitenkin vain ihan pikkuinen osa koko alevalikoimasta, kurkkaa kaikki alennetut lastenvaatteet täältä!

Eli koodilla: 415413 saat -30% alen tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta (myös merkkituotteet) ja -40% lisäalen alennetuista Ellos-valikoiman naisten, lasten ja miesten tuotteista. Koodi on voimassa tammikuun loppuun asti ja sen voi käyttää vain kerran. Kaikki aletuotteet löydät täältä.

Toivottavasti teitte hyviä löytöjä!