KEITTIÖN KIVAT JA SIMPPELIT UUDISTUKSET

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

ellos sisustus

Paras sisustusuudistus aikoihin meidän keittiössä on ollut viime syksynä, kun maalattiin tuo ikkunaseinä ihanalla vaalealla minttujätskin sävyllä ja tehtiin samalle seinälle hauska ja käytännöllinen aamiaisnurkkaus.

Uudistus oli tosi simppeli, koska ei oikeastaan tehty mitään muuta, kuin maalattiin tuo yksi seinä ja ostettiin seinällä jo olevan senkin päälle kaksi hyllyä ja vaihdeltiin vain vähän tavaroiden paikkoja, eli kannettiin kahvinkeitin ja muita juttuja senkin päälle.

Ja näinkin pienellä jutulla keittiön ilme piristyi aivan huimasti ja edelleen tuo keittiön suloinen minttujätskiseinä tuo hymyn huulille joka aamu, kun hipsin keittiöön aamukahvin keittoon.

Taas ollaan vähän freesaamassa keittiön ilmettä, ihan pikkuisilla jutuilla tälläkin kertaa. Tilasin keittiönpöydän ympärille kauniit Bell-tuolit Ellokselta* (-25% alessa nyt!!), mutta tilasin tuoleja vain neljä, sillä pöydän ympärille on tulossa muitakin tuoleja. Nuo Bell-tuolit on kyllä aivan ihanat, enkä ole vielä ihan varma jääkö yksi noista tuoleista kokonaan meidän makkariin, jonne sitä ensin sovittelin yöpöydäksi.

Aloin myös haaveilla matosta ruokapöydän alle, sillä ajattelin, että matto toisi lisää kodikkuutta keittiöön. Innostuin ajatuksesta niin, että raahasin testiksi eteisen maton keittiöön ja sovittelin sitä pöydän alle. Matto on aivan väärän kokoinen ja väärää matskua, mutta oli hauska kokeilla sitä ruokapöydän alle ja huomata, että matto todellakin olisi aivan IHANA tuon pöydän alla!

Tuo eteisen matto on villamatto, joten se ei ole varmastikaan kovinkaan käytännöllinen valinta lapsiperheen ruokapöydän alle, sillä pikkuisilta ruokailijoilta tippuu kaikenlaista murusta ja puuroa lattialle, eli suoraan matolle. Maton täytyisi olla helposti puhdistettava, vaikka siihen tippuisi mitä. Selailinkin jo vähän tarjontaa ja luulen, että päädytään muovimattoon, sillä en helppohoitoisempaa mattoa voisi keittiöön kuvitella!


Elloksen loppuale: -50% LISÄALE koodilla 415710 Ellos-valikoiman aletuotteista ja -20% lisäale alennetuista merkkituotteista. Alevalikoiman löydät täältä.


ellos alekoodi
Tuolit // Maljakko // Matto

Sellaisia pieniä, helppoja ja edullisia muutoksia meidän keittiössä. Tuossa hiljattain meinasin järjestää vähän isompaakin uudistusta keittiöön, sillä poltin kattilalla keittiöntasoon kolme reikää (kyllä!!). Reiät on onneksi sellaisessa kohdassa, että ne sai hirveän näppärästi peitettyä, kun laittoi tarjottimen reikien päälle. Toki jossain vaiheessa tuo taso täytyy uusia, koska sitä ei saa korjattua. Sillä välin, kun pohditaan, että uusitaanko pelkkä taso, vai tehdäänkö samalla keittiöön isompaa remppaa, keskitytään nyt näihin lompakkoystävällisiin pikku uudistuksiin.

Elloksella on vielä muutaman päivän ajan voimassa lisäalekoodi 415710, jolla saa Ellos-valikoiman aletuotteista -50% lisäalen! Samalla koodilla saa alennetuista merkkituotteista -20% lisäalen. Kannattaa kurkata, sillä valikoimaa on vielä kivasti jäljellä! Lastenvaateosastolta löytyy esim. toppahaalaria reilulla parilla kympillä ja sisustusosastolta vaikka mitä ihanaa myös!

sisustusblogi

Mukavaa päivää!

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä