KEVÄTMIELELLÄ KEVÄTVAATTEISSA

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

lastenvaateblogi

Onhan tämä nyt ihan hassu hiihtoloma. Ulkona näyttää lähinnä huhtikuulle ja suksien sijaan käytössä on polkupyörät. Mutta tämä sopii kyllä mulle oikein hyvin! Vaikka tykkäänkin talvesta (sellaisesta oikeasta, johon kuuluu lunta ja kirpakka pakkassää), alkoi se sata vuotta kestänyt marraskuu jo tympimään ja olen aivan valmis kevääseen!

Kevätauringon kuvat silmissäni katselin jo ensimmäisiä kevätjuttuja ja löysin pojille aika ihanat kevättakit! Tilasin koululaiselle Linbergin kuoritakin kauniissa vihreän sävyssä* ja kuopukselle saman takin navy sinisenä*. Kokojen kanssa arvoin hetken, sillä kumpikin on TAAS siirtymässä uuteen kokoon. n. 110 cm mittaiselle kuopukselle tilasin takin 120 koossa ja n. 130 cm mittaiselle koululaiselle tilasin 140 koon takin. Ja koot osuivat kyllä kerrasta nappiin, huh! Takissa on tosi hyvät ominaisuudet (vesipilariarvo 10 000 ja kaikki saumat teipattu), joten takit sopivat ulkoiluun hyvin kaikenlaisella kevät-, kesä- ja syyssäällä. Viileimmillä keleillä voi sitten vain lisätä kerroksia takin alle.

Meillä ei oikein toimi sellainen yhden takin taktiikka, vaan takkeja saa olla ainakin kaksi, että aina löytyy puhdasta ja kuivaa vaatetta ulkoiluun. Tykkään myös, että kaikissa takeissa on hyvät ominaisuudet, jolloin kaupunkireissuillakin voi poiketa leikkipuistoon touhuilemaan.

Elloksella on nyt lastenvaatteet (myös merkkivaatteet!) alessa ja näistäkin takeista saa tällä hetkellä pienen alen!

lastenvaatteet ellos

lastenvaattee blogi
ellos alekoodi

Meillä kumpikin poika tykkää pitää jaloissaan mukavia verkkareita tai collegehousuja, koululainen joskus farkkujakin, mutta kuopus ei välitä ollenkaan perinteisistä farkuista. Niinpä tilasin samalla myös harmaat farkkujoggersit, sillä nämä ovat aivan farkkujen näköiset, mutta päällä yhtä mukavat kuin collegehousut!

Soviteltiin samalla näitäkin, mutta harmikseni mulla meni nyt kokovalinta sen verran pieleen, että aivan vielä housut ei pääse käyttöön. 110 cm mittaiselle tilasin housut koossa 116, ja housut ovat vielä pikkuisen isot. 130 cm mittaiselle tilasin 140 koon housut ja nämä ovat vielä aivan liian suuret! Vyörätöltä löytyy naru, jolla vyötäröä saa pikkuisen kiristettyä, mutta liian isoja housuja sekään ei pelasta. Tykättiin näistä housuista kuitenkin tosi paljon, joten jätetään liian suuret kaappiin odottelemaan, sillä lapset kyllä kasvavat ja tilasin nämä edulliset housut kummallekin vielä pienemmässä koossa.

Näistä farkkujoggerseista pienten koot (128 asti) löytyy täältä* ja isompien koot (134 alkaen) löytyy täältä*. Nämäkin on tällä hetkellä alessa, eikä housuille jää hintaa kuin pari kymppiä. Mitoitus on tosiaan mun mielestä aika reilua, joten ei ainakaan kannata tilata kokoa suurempaa, mitä lapsi tällä hetkellä käyttää.

Lastenvaatteet ja kengät on tosiaan koko tämän viikon alessa ja ale koskee myös merkkituotteita. Kannattaa käydä kurkkaamassa ja esim. mun monesti suosittelemiin fleecevuorellisiin kurahaalareihinkin oli tullut tosi kivoja uusia kuoseja ja nekin on nyt alessa! Kaikki lastenvaatteet löydät täältä ja kengät täältä.

Sellaisia kevätjuttuja tällä kertaa. Nyt vain odotellaan, että tuo ihana kevätaurinko alkaisi lämmittämään sen verran, että saadaan vaihtaa toppakamppeet kevätvaatteisiin!

lastenvaatteet blogi

Kivaa viikkoa!

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä