PÄÄSIÄISEN 2020 MATKAKOHTEET

Meillä alkaa tänään aivan OIKEA muutaman päivän loma ja matkakuume on jo korkealla. Matkatarjonta on tänä vuonna niin huikea ja kohteet toinen toistaan houkuttelevampia, että valinta tulee olemaan todella vaikea. Toisaalta aikaa on kyllä useampikin lomapäivä, joten saadaan varmasti mahdutettua pääsiäiseen useampikin kohde näistä uskomattoman kuuloisista matkakohteista!

Pääsiäisen 2020 matkakohteet:

LOS KEITTIÖ

Tämä kohde on erityisen suosittu lapsiperheiden keskuudessa. Kaunis ja monipuolinen kohde tarjoaa perheille yhdessäoloa ja makumatkoja maailman joka kolkkiin (ei kuitenkaan huonosti kypsennettyjä lepakoita!). Kohteen aamusta iltaan auki oleva perheravintola kokoaa perheet yhteen kerta toisensa jälkeen. Siitäkin huolimatta, että Los Keittiö on eniten reklamaatioita kerännyt kohteemme. Uskomme, ettei kohteessa kuitenkaan ole varsinaisesti mitään vikaa, vaan varsinkin perheiden nuorimmat jäsenet saattavat vain olla liian nirsoja, eivätkä osaa arvostaa tätä uskomattoman laadukasta kohdetta.

LA SAUNA

Tämä kylpylälomakohde sopii niin pariskunnille, kuin lapsiperheillekin. Allasosastolta (jossa ei ole ainuttakaan allasta) löytyy sauna ja kaksi suihkua. Halutessasi voit raahata allasosastolle Las Takapihalta lasten muovisen liukumäen, jolloin rauhallinen spatunnelma muuttuu hulvattomaksi vesihuvipuistoksi!

ST LASTENHUONE

Erikoisesta lattian peittävästä tilataideteoksesta tunnettu kohde on erityisesti perheiden suosiossa. Kohde tarjoaa loistavat mahdollisuudet monenlaisiin extremelajeihin, kuten esimerkiksi supersuosittuun Legopalikoiden väistelyyn. Voittaja on se, jonka jalkapohjiin porautuu vähiten pieniä ja teräväreunaisia Legopalikoita!

LAS TAKAPIHA

Las Takapiha yllättää monipuolisuudellaan. Kaunis keväinen maisema (haravoinnin tarpeessa olivine) nurmikoineen hurmaa niin perheet kuin pariskunnatkin. Loistavat urheilumahdollisuudet tarjoavat vaihtoehtoja eri tasoisille kuntoilijoille. La Trampoliini on ollut huomattavan suosittu ja tähän suosittelemmekin tekemään ennakkovarauksen. Otathan huomioon, että La Trampoliini ottaa vastaan yhden asiakkaan kerrallaan ja sääntöjen rikkominen saattaa aiheuttaa katkenneita raajoja ja nyrjähtäneitä nilkkoja. Rauhallisempaan menoon suosittelemme kohteen helppokulkuisia patikointireittejä. Aloittelijoille tarjolla on helpohko autotallin ympäri kiertävä kävelyreitti, kokeneemmille patikoijille suosittelemme talo + autotalli komboa.

Las Takapiha tarjoaa myös loistavat puitteet huvipuistojen ystäville, tämän takaa kohteesta löytyvä hurjaan kieputukseen yltyvä Le Keinu. Kohteesta löydät myös Etelä-Eurooppalaista tunnelmaa huokuvan terassin, jonka mukavilla tuoleilla voit lepuuttaa lomailusta rasittuneita jalkojasi.

GRAN KODINHOITOHUONE

Tässä kohteessa on vielä hyvin tilaa, sillä varauksia on tullut odotettua vähemmän! Kohdetta suositellaan erityisesti heille, jotka hakevat lomaltaan aktiviteetteja, eivätkä arvosta löhöilyä. Gran Kodinhoitohuoneessa pääset muunmuassa lajittelemaan, pesemään, kuivaamaan ja viikkaamaan, miten hulvattoman hauskan kuuloista! Kohteen aktiviteetit ovat käytössäsi aamusta iltaan, sopimuksen mukaan myös yöllä. Takaamme, että puuhaa riittää, eivätkä hommat täällä lopu IKINÄ! Kohdetta suositellaan erityisesti hosteltason omatoimimatkailijoille, tarjolla ei ole minkäänlaisia palveluita eikä mukavuuksia.

COSTA DEL OLOHUONE

Hemmottelua, kulttuuria, yhdessäoloa, ostoksia, rentoutumista. Tätä kaikkea tarjoaa Costa Del Olohuone, joka on kiistatta suosituin ja monipuolisin kohteemme. Tässä perheystävällisessä kohteessa voit valita runsaasta (Netflix)valikoimasta opastetun kiertomatkan lähes mihin tahansa merkittävään kulttuurikohteeseen tai luontomatkan harvinaisten eläinlajien pariin. Kohteessa pääset myös nauttimaan kattavasta elokuvatarjonnasta! Tarjoiluista vastaa Los Keittiöstä tuttu 247 työskentelevä kokki/tarjoilija/siivoaja.
Costa Del Olohuoneesta voit halutessasi suunnata ostosmatkalle La Nettiin, josta löydät takuuvarmasti aivan kaiken, mitä ikinä olit keksinytkään toivoa!

SANTA MAKUUHUONE

Kohde hurmaa asiakkaat rauhallisella ja rennolla tunnelmalla. Tämä kohde ei valitettavasti sovellu lapsiperheille, sillä Santa Makuuhuone ottaa tällä hetkellä vastaan vain täysi-ikäisiä matkaajia, sillä kohde haluaa tarjota erityisen rauhallisen ja HILJAISEN ympäristön vierailijoilleen.

Että sellaista olisi tälle pääsiäiselle tarjolla, joko lomatunnelma on korkealla?

karkkipurkki blogi