LAISKAN PETAAJAN VINKKI!

ellos alekoodi

Sis. mainoslinkkejä

Tykkään siististä makuuhuoneesta ja pedatusta sängystä (kukapa ei!), mutta olen aika laiska käyttämään päiväpeittoa oikein.

Niinpä olen ostanut meille oikeastaan vain yksivärisiä (pellava)petivaatteita, sillä silloin sänky näyttää mun mielestä ihan siistille, vaikka sitä ei peittäisikään kokonaan päiväpeitolla. Olen taitellut meidän suuren parivuoteen päiväpeiton kahtia ja nakannut sen rennosti vain jalkopäähän. Tämä nopeuttaa petaamista ehkä kolme sekuntia, mutta tuntuu paljon helpommalta kuin päiväpeiton asetteleminen koko sängyn päälle.

Päiväpeitto tulee levitettyä oikealla tavalla, eli koko sängyn päälle lähinnä silloin kun meillä on vieraita (ja makuuhuoneeseen vievät pariovet pidetään auki), muuten meillä on pedattu päiväpeitto vain siihen sängyn jalkopäähän, eli ehkä noin 1/3 sängyn päälle.

Nyt vain keksin vieläkin helpomman tavan pedata sängyn!

-40% lisäale poistotuotteista (myös merkkituotteet) koodilla 435704

*Valikoiman löydät täältä

Tiedättekö ne hotellihuoneissa olevat ”jalkopääpäätypäiväpeitot”? Siis sellaiset kapeat päiväpeittosoirot, jotka pedataan vain sängyn jalkopäähän?

No, näistä inspiroituneena keksin kerran, että voisin ostaa meidän parivuoteeseen sellaisen kapean, yhden hengen sänkyyn tarkoitetun päiväpeiton. Se poikittain aseteltuna jalkopäähän olisi juuri vastaavan kokoinen kuin parivuoteen päiväpeitto kahtia taiteltuna. Kapea päiväpeitto olisi vaan helpompi ja nopeampi pedata, sillä sitä ei tarvitsisi taitella, vaan sen voisi nakata sängyn päälle sellaisenaan.

ellos sisustus

Kas näin! Päiväpeitto peittää sängystä vain noin 1/3 jalkopäästä, mutta sänky näyttää siistiltä ja pedatulta. Ihanan helppoa ja nopeaa! Todellinen laiskan petaajan elämää (ja aamuja) helpottava vinkki!

Vielä helpommalla toki pääsee, jos vain sulkee ovet perässään kiinni ja unohtaa pedata koko sängyn. Mutta meille, ketkä haluavat pitää sängyn pedattuna, on tämä mainio keino päästä tässä petausasiassa vähän helpommalla.

Mä tilasin päiväpeiton Elloksen alesta (meidän päiväpeiton llöydät täältä), mutta kevään uutuuksiakin on alkanut jo saapua. Alepuolen lisäksi Ellokselta löytyy myös Outlet, ja näihin outlethintoihin saa nyt -40% lisäalen koodilla 435704. Outletin löydät täältä.

ellos alekoodi

Mukavaa päivää!