KAAPPI KUIN VAAHTOKARKKI

Muistatteko vielä kun kerroin, että löysin Torista vanhan mäntykaapin, josta oli tarkoitus tuunata kuivamuonille säilytyskaappi meidän keittiöön? Meillä ei ole ollut oikein mitään kunnollista isoa kaappia kuivamuonille, vaan niitä on ripoteltu useaan pieneen kaappiin. Mikä on mun mielestä ollut ärsyttävää! Tarvittiin lisää säilytystilaa ruuille ja samaan kaappiin oli tarkoitus saada mahtumaan myös isompia tarjoiluastioita ja lasten askartelutarvikkeita. Lisäksi toki halusin meidän keittiöön jotain söpöä ja tästä kaapista oli tarkoitus tulla sellainen.

Ja tällainen se kaappi aikaisemmin oli:

sisustusblogi

Ja tällainen siitä sitten tuli:

vaaleanpunainen kaappi

Aivan IHANA! Tää on kuin suloinen vaahtokarkki meidän keittiössä! Näihin kuviin en millään saanut kaapin luonnollista sävyä, joka ei ole aivan näin vaalea kuin näissä kuvissa näyttää. Sävy on Tikkurilan Magnolia ja samalla sävyllä on maalattu viime kesänä myös yksi tuoli meidän keittiöön.

Siellä nyt sitten on alimmalla hyllyllä lasten askartelutarvikkeet, seuraavalla hyllyllä suuria astioita, sitten on hyvin tilaa niille kuivamuonille ja muille ruokatarvikkeille ja ylimmältä hyllyltä löytyy oikeastaan KAIKKEIN paras keksintö ikinä. LATAUSPISTE!

Meillä on aikaisemmin ollut keittiön tasolla aina aivan kamala röykkiö latautumassa olevia laitteita. Ei nyt tietty jatkuvasti kaikkea, mutta vähintään yksi kännykkä, välillä useampi kännykkä, tabletti, älyrannekkeita ja kameran akkua. Aargh. Ja sitten vielä ne kaikki johdot siinä ihan sekaisin. Tuonne kaapin taakse aika ylös jäi pistorasia (samassa kohtaa on aikaisemmin ollut keittiön kiintokalusteita, jotka on purettu siitä nyt pois), joten kaapin taustalevystä leikattiin siltä kohtaa pala pois ja ta-daa, nyt kaiken sen latautuvan elektroniikan saa tuupattua suloisten vaahtokarkkiovien taakse piiloon. Ah!

Kas näin:

latauspiste

Ai niin! Halusin kaappiin messingin väriset lankavetimet, mutta sellaisia en nyt vielä ole onnistunut (oikean kokoisina) löytämään. Nyt kaapissa on teräksen väriset vetimet ja näillä mennään nyt siihen asti, kunnes ne oikeanlaiset tulee jossain vastaan. Ja jos sellaisia ei löydy ollenkaan, niin sitten täytyy vaikka maalata nämä nykyiset. Mutta ihana tää kaappi on nyt jo, vaikka vetimet eivät olekaan vielä oikeaa sävyä.

kaappi
vaaleanpunainen kaappi
vaaleanpunainen sisustus

Sitten vaan uusia kierrätyslöytöjä bongailemaan seuraavien tuunausideoiden kanssa!

Mukavaa viikonloppua!

Ps. Tää -50% lisäalekoodi on vielä voimassa!