FARKUT, JOITA EN USKONUT PUKEVANI (JA JOIHIN RAKASTUIN!)

tyyliblogi

Tiedättekö, kun katselee jotain sen hetkistä trendijuttua ja miettii, että tuota en AINAKAAN itse pue päälleni. Ja sitten hetken päästä huomaa, ettei saa mielestään sitä samaa asiaa, joka onkin alun kamaluuden jälkeen alkanut vaikuttamaan aika ihanalle. Ja lopulta sitten kiikuttaa sen saman, aluksi niin kamalan, vaatteen kassalle ja kotona hykertelee onnesta, kun sujauttaa sen vaatteen päälleen.

Jep. Joskus mulle ainakin käy näin. Niin tälläkin kertaa. Vannoin, etten haksahda mihinkään ysärihommiin! Omat ysärivaatteeni puin jo silloin ysärillä, enkä TODELLAKAAN kaipaa elämääni enää uutta kierrosta käärittyjä farkunlahkeita, ruttuvarsisia sukkia, enkä varsinkaan ylisuuria neuleita. Vaikka taisin kyllä joskus myös vannoa, ettän KOSKAAN pue pillifarkkuja jalkaani. Ne 2000-luvun alun matalavyötäröiset bootcutmalliset farkut oli vaan niin parasta silloin. Ja sitten vuosia myöhemmin vannoin, ettän KOSKAAN luovu pillifarkuista. Ja tässä sitä ollaan. Onnellisena leveälahkeisissa ysärifarkuissa.

Niin, katsotaan vaan, niin kohta hiihtelen tyytyväisenä pyöräilyshortseissa, napapaidassa ja iloisen värikkäässä tuulitakissa, hah (no en oikeasti!!). Tai sitten otan hiuksiini sähäkän permanentin, samanlaisen, jollainen mulla oli silloin ysärilläkin. Ovathan hiusdonitsitkin jo löytäneet tiensä asustekaappiini ja parhaillaan haaveilen muhkeasta hiuspannasta ehtaan ysärityyliin.

tyyliblogi 40+

Paita Lexington // Farkut Monki // Panta teetetty ompelijalla // Kengät Vagabond

Onhan se ysäri tavallaan aika ihanaakin. Mutta ehkä näissä housuissa ihastuin ysärityyliä enemmän siihen, että nämä muistuttavat kovasti mun viime kevään ja kesän lemppareimmista housuista, niistä ihanista ja maailman mukavimmista Neulomon culotteseista!

Niistä housuista kyllä tykkään aivan älyttömästi edelleen ja otan ne takuulla käyttöön, kun ilmat tästä vähän lämpenevät. Mutta tänä kesänä trikoopöksyjen lisäksi päälleni sujahtaa myös hauskat leveät ja vajaamittaiset farkut. Nää on mun mielestä ihanat! Aivan täydelliset nämä olisivat muutamaa senttiä lyhyempinä, mutta koska olen tällainen 162 senttinen pätkis, ovat nämä farkut mulle lähes nilkkamittaiset. Mutta ihanat ne on silti!

Tykkäsin hurjasti tästä kuvissa näkyvästä asusta, joka oli päälläni eilen ja näiden farkkujen kanssa sopii vaikka mitkä ihanat kesäiset t-paidat, jotka ovat odotelleet vaatekaapissani talven ajan, että pääsisivät kohta taas käyttöön. Oispa jo kesä!

tyyliblogi 40+

Ja loppuun vielä alevinkki! Elloksella on just nyt Mid Season Shop, eli osa sisustustuotteista ja vaatteista on -30% alessa. Lisäksi urheilutuotteita ja kenkiä on jopa -50% alessa ja voimassa on myös alekoodi 435716, jolla saa -30% alen tilauksen kalleimmasta tuotteesta ja tuo koodi käy myös lähes kaikkiin merkkituotteisiin!

Käy kurkkaamassa koko valikoima täältä!* Vastaavia väljiä farkkujakin löytyy myös Ellokselta!
*mainoslinkki

muotiblogi 40+

Mitä tykkäsit asusta tai näistä hauskoista farkuista?