IHANIN PITKÄ UNTUVATAKKI – NYT NIITÄ TAAS SAA!

Sis. mainoslinkkejä

Muistatteko tämän mun aivan IHANAN pitkän untuvatakin? Tämä on ollut mulla jo kolme talvea käytössä ja edelleen takki on kuin uusi, vaikka olen pitänyt sitä todella paljon. Todellakin hintansa arvoinen!

Nyt näitä takkeja on taas tullut myyntiin ja takuuvarman mustan rinnalle on tullut useita ihania värejä! Harmaanruskea ja kittibeige ovat tuttuja värejä viime talvelta, mutta aivan uutena on tullut todella kaunis ruskeanliila ja ihana vihreä. Ainakin aikaisempina vuosina näistä takeista on myyty suosituimmat koot todella nopeasti loppuun, joten kannattaa tilata takki jo nyt. Tilata kannattaa nyt senkin takia, että koodilla ANIKASUMMER22 saat normaalihintaisista Ellos-valikoiman tuotteista -33% alen ja myös tämä takki kuuluu niihin tuotteisiin, joihin alekoodi käy! Koodilla saa siis lähes 100 euron edun! Samalla koodilla saa myös -5% lisäalen jo alennetuista tai kampanjahintaisista Ellos-valikoiman tuotteista. Ja huom, koodissa Annikassa vain yksi N-kirjain! Koodi on voimassa 31.8.2022 asti.

pitkä untuvatakki

Valitsin aikanaan itse takin väriksi takuuvarman mustan ja olen kyllä ollut kovin tyytyväinen valintaani. Tosin ehkäpä olisin valinnut sen kauniin ruskeanliilan tai vihreän, jos sellaiset olisivat olleet jo silloin valikoimassa, kun tämän takin tilasin. Musta on kuitenkin aina varma valinta, sillä ainakaan itse en ole yhtään kyllästynyt väriin ja takki palvelee tulevana talvena minua jo neljättä vuotta.

Sen lisäksi, että takki on kaunis, on se myös todella lämmin. Sen takia tämän silloin tilasinkin, ettei minun tarvitse edes megapakkasilla palella, kun olen lasten kanssa ulkona. Tämän takin sisään on ihana kääriytyä suojaan talven tuiskuilta. Tykkään myös usein (talvisinkin) pukeutua mekkoihin ja sukkahousuihin/leggareihin ja silloin tämä takki vasta onkin kätevä, kun suojaa ja lämmittää myös jalkoja.

Takissa on vettähylkivä Rudolf Bionic Eco-käsittely. Jos takki jossain vaiheessa ei enää muodosta pisaroita päällykankalle, voi takin käsitellä uudelleen vettähylkiväksi silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivauksen avulla.

Ja jos kokoasiat mietityttää, niin mielestäni takki on aika hyvin kokoaan vastaava tai pikkuisen reilua mitoitusta. Mulla esim. takki on kokoa 34 ja käytän yleensä vaatteissa kokoa 34/36.

untuvatakki

Mustan lisäksi siis valikoimassa neljä muutakin väriä ja kaikki nämä löydät täältä.

Koodilla ANIKASUMMER22 saat tosiaan 33% alennuksen takista (ja muistakin normaalihintaisista Ellos-valikoiman tuotteista), joten kannattaa hyödyntää etu, sillä se on lähes 100 euron arvoinen! (ja huom, koodissa Annikassa vain yksi N-kirjain)

Elloksen valikoimaan on tullut valtava määrä muitakin syys- ja talviuutuuksia, kannattaa samalla kurkata myös ne! Ellokselle pääset tästä.

untuvatakki

Mukavaa viikkoa!