PITKÄT TOPPATAKIT TALVEEN!

Sis. mainoslinkkejä

Nyt on ihan PAKKO vinkkailla taas aivan ihanista pitkistä toppatakeista, sillä näihin on tullut UUSIA malleja! Jee!

Mulla on tämä pitkä untuvatakki, jonka tilasin jo pari vuotta sitten. Ja edelleen rakastan tätä takkia! Tykkään talvella käyttää mm. neule- ja collegemekkoja ja pitkien yläosien kanssa tällainen pitkä takki on aivan superkätevä. Ja oon muutaman kerran pinkaissut pikaisesti asioille myös niin, että olen heittänyt nilkkamittaisen takin suoraan yökkärin päälle, eikä kukaan (uskoakseni) ole tiennyt, etten ole vielä pukeutunut, hah. Harmittavasti juuri tämä takki on nyt joitain hajakokoja lukuunottamatta lähes loppuunmyyty, mutta onneksi valikoimasta kuitenkin löytyy monia muita ihania pitkiä toppatakkeja.

Alle keräsin muutamia lemppareitani ja ilokseni voin kertoa, että Elloksen sivuilta löytyy nyt kiva alekoodi (455704), jolla saa -30% alen tilauksen kalleimmasta tuotteesta!

pitkä toppatakki

  1. Tämä musta pitkä takki on hauskasti oversize-mallinen. Takkia löytyy myös ruskeana ja vaaleanharmaana.

2. Tämä vaalea parkatakki on kyllä tosi kivan näköinen. Tästä löytyy useita muitakin värejä ja mun lempparit olivat tämä vaalea ja kaunis vihreä.

3. Tää on mun lemppari näistä! Ja iloisena yllärinä, tämä takki on näistä kaikista takeista edullisin. Hintakin jo kertoo, ettei toppauksena ole untuvaa, mutta sellaiseksi yleistoppatakiksi tämä on kyllä aika ihana. Juuri tämän tapainen takki mun kaapista puuttuukin. Tästäkin löytyy myös muita värejä.

4. Tämä musta takki on kevytuntuvatakki. Aika ihana ja tämän voisi varmasti ottaa jo heti käyttöön.

5. Tähän untuvatakkiin ihastuin myös kovasti! Tämän sisässä ei tarvitse palella kovemmillakaan pakkasilla. Takki on kyllä hurjan kaunis ja sama takki löytyy myös mustana.

6. Pluskokoisille löytyy aika ihana malli näistä pitkistä takeista (varmasti muitakin malleja on, mutta itse ihastuin juuri tähän) ja tästä samasta takista löytyy myös kaunis punaruskea sävy.

7. Tää vaalea takki on ihana! Tässä on mun mielestä tosi kiva pituus, vaikka ei nyt sellainen nilkkamittainen olekaan. Tästä löytyy myös muita värejä.

Tässä vielä sovituskuvaa parin vuoden takaa tuosta mun pitkästä untuvatakista. Lisää ihania takkeja löytyy täältä ja kannattaa hyödyntää Elloksen etusivulta löytyvä alekoodi. -30% alen saa tilauksen kalleimmasta tuotteesta ja tällä kertaa alekoodi koskee myös monia merkkituotteita. Ellokselle pääset tästä.

Kivaa viikkoa!

pitkä untuvatakki