PITKÄT TOPPATAKIT TALVEEN!

Sis. mainoslinkkejä

Nyt on ihan PAKKO vinkkailla taas aivan ihanista pitkistä toppatakeista, sillä näihin on tullut UUSIA malleja! Jee!

Tämä pitkä untuvatakki, joka mullakin on, on ollut taas aivan supersuosittu ja tietyistä väreistä on jo koot myyty aikalailla loppuun. Kauniista harmaanruskeasta ja beigestä löytyy vielä joitain yksittäisiä kokoja, mutta nyt rinnalle on tullut uusiakin malleja. Jos siis tällaiset pitkät toppatakit houkuttelevat, niin kannattaa kurkata alla oleva kollaasi ja hyödyntää myös tämän hetken kampanja, sillä kaikki alla olevat takit ovat juuri nyt myös alessa!

pitkä toppatakki

Tämä kolmessa ensimmäisessä kuvassa oleva takki on tullut nyt uutena ja muistuttaa kovasti tuota supersuosittua pitkää untuvatakkia. Tämä takki vaan ei pidä sisällään untuvaa, vaan polyesteritäytteen, eli on ”tavallinen” toppatakki. Takki ei siis varmastikaan ole aivan yhtä lämmin kuin paksu untuvatakki, mutta tämä näkyy kyllä hinnassakin, sillä tämä takki maksaa alle satasen ja on nyt -25% alessakin. Tätä löytyy nyt kolmessa värissä, 1. musta, 2. tummanruskea ja 3. vaaleanruskea. Aika ihania kaikki!

4. Tämä on nyt se pitkä untuvatakki, joka on tietyissä väreissä jo lähes loppuunmyyty, mutta tästä harmaanruskeasta löytyy vielä yksittäisiä kappaleita. 5. Ja sama takki beigenä, tästä löytyy vielä hyvin kokoja. Nämä takit on nyt -20% alessa!

6. Tää on myös uusi malli! Aivan ihana pitkä untuvatakki, eli siis takuulla superlämmin ja yksityiskohtina tässä takissa on vyö (sen voi myös irroittaa), sekä hupun (teko)karvareunus, jonka saa halutessaan myös irti. Takilla on myös hyvät ominaisuudet ja tämä pitää vettäkin. Tätä on mustaa ja tummansinistä. Tääkin takki on nyt -20% alessa.

Sellaisia pitkiä toppatakkeja tällä kertaa ja lisää ihania talvitakkeja löytyy täältä ja osa talven uutuustakeista nyt jopa -30% alessa!

Tässä vielä sovituskuvaa parin vuoden takaa tuosta untuvatakista. Kivaa viikkoa!

pitkä untuvatakki