KUVAKUULUMISET KARMIVASTA KARNEVAALISTA

Kaupallinen yhteistyö: Särkänniemi

Jos kaipaat syyslomalle jotain vähän erilaista, hurjan hauskaa (ja aika karmivaa, iiik!) tekemistä, niin miten olisi Särkänniemen Karmiva karnevaali?

Me käytiin nauttimassa karnevaalitunnelmasta eilen ja tässä vähän fiiliksiä meidän päivästä. No lyhyesti: Meillä oli hurjan hauskaa!

karmiva karnevaali
karmiva karnevaali
karmiva karnevaali

Lähdettiin Karmivaan karnevaaliin jo hyvissä ajoin päivällä ja paikalle päästyämme ihmeteltiin taas alueelle ilmestyneitä upeita koristeita ja ihanaa karnevaalitunnelmaa. Lapset osallistuivat Karkki vai kepponen -kierrokselle, joten aloitettiin meidän huvipuistopäivä kiertelemällä kierrokselle kuuluvat pisteet ja poikettiin välillä huvilaitteisiin kieppumaan.

Meidän kuopuksen lemppari oli jo viime vuonna hurja Zombie zone, joten sinne suunnattiin taas ihan muina rohkelikkoina. Tai niin luulin. Lopulta MINÄ juoksin kirkuen karkuun pahan näköistä örkkiä! Zombiet onneksi pysyttelevät kiltisti omalla alueellaan koko päivän, joten Karmivan karnevaalin voi kokea täysin ilman hurjia örkkejäkin. Meidänkin kuusihenkinen poppoo jakaantui välillä niin, että osa kävi katselemassa pelottavia zombeja toisten keskittyessä samaan aikaan toisaalla iloisempaan karnevaalitunnelmaan. Me käytiin Zombie zonella valoisaan aikaan, sillä pimeän tullen zombiet villiintyvät entisestään. Hui!

karmiva karnevaali
karmiva karnevaali
karmiva karnevaali

Koko Särkänniemen alue oli taas koristeltu aivan ihanasti ja kaikkeen oli todellakin panostettu. Lasten kanssa oli mukava mennä Karmivaan karnevaaliin jo valoisaan aikaan, mutta toisaalta pimeällä koko alue herää aivan toisella tavalla eloon ja valaistussa huvipuistossa on aivan taianomainen tunnelma.

Aikaisemmista kerroista viisastuneena oltiin pukeuduttu todella lämpimästi (mulla esim. oli paksu untuvatakki!) ja tällaisella varustuksella olikin mukava huvitella iltaan asti. Olen nimittäin aina ennen jäätynyt aivan zombieksi, enkä halunnut tällä kertaa päätyä hortoilemaan jääkalikkana muiden zombien joukkoon. Kannattaa siis pukeutua lämpimästi! Moni karnevaalivieras oli pukeutunut itsekin teeman mukaan ja meilläkin oli lapsilla luuranko- ja vampyyriviittoja päällä ainakin hetken alussa. Jossain vaiheessa ne pakattiin reppuun, oli vissiin kätevämpää viipottaa laitteesta toiseen ilman selässä lepattavia viittoja.

Jos haluatte lähteä kokemaan hurjan hauskaa karnevaalitunnelmaa, niin aukioloajat ja muun infon löydät Särkänniemen sivuilta.

särkänniemi karmiva karnevaali
karmiva karnevaali
karmiva karnevaali

Mukavaa syyslomaa!