LOKAKUUN LEMPPARIT

Tunika saatu Kanto Design

Tykkään melkein kaikista vuodenajoista (paitsi siitä ällöttävästä synkästä ja koleasta marraskuusta, yyh!), mutta erityisen ihana on lämmin ja värikäs alkusyksy. Kun ulkona saa kahlata kahisevissa vaahteranlehdissä ja aurinko porottaa vielä vähän lämmittäen. Ja ne tunnelmalliset (ja vähän jännätkin) sumuiset syysaamut! Ne on ihania!

Tähän lokakuuhun on osunut kaikkea kivaa ja tässä mun lokakuun lempparit:

kanto design

Synttärihumua. Meidän perheessä synttäreiden juhlinnat painottuu tänne loppuvuoteen ja lokakuun aikana ollaan juhlittu kuopuksen kaverisynttäreitä ja vähän myös miehenkin syntymäpäiviä. On ollut mukavaa pitää kemuja toisensa perään, mutta vähän salaa huokaisen helpotuksestakin, sillä nyt saadaan hengähtää pari kuukautta ennen seuraavia synttärikemuja.

Teatteriretki. Käytiin kesällä Pyynikin kesäteatterissa katsomassa Supermarsu-näytelmä, mutta en edes muista milloin viimeksi ollaan käyty lastan kanssa tavallisessa teatterissa! Viikonloppuna käytiin katsomassa Valkeakosken kaupunginteatterissa Risto Räppääjä ja Nuudelipää -näytelmä ja voi vitsit miten kiva ja hauska se oli! Viihdytti kyllä aikuistakin ja varsinkin kaikki neljä lasta tykkäsivät aivan superpaljon esityksestä.

Lempparitunika. Muistatteko vielä tämän ihanan mustan collegepaidan niillä kauniilla röyhelöillä? Samaan aikaan tuon paidan kanssa sain Kanto Designin syksyn uutuuksista tämän Soma-tunikan ja tästä on tullut aivan lemppari! Niin kaunis ja mukava päällä. Tykkään tästä mallista niin paljon, että kävin jo kurkkimassa olisiko tätä toisessakin värissä saatavana. Tunika on mukavan rennon mallinen, takaa vähän pidempi ja aivan IHANA! Ja vielä 15.10. asti koodilla KARKKIPURKKI saa KOKO Kanto Designin valikoimasta -15% alen!

kanto design

Syysloma. Tää syksy on mennyt aivan salamannopeasti, ensi viikolla on jo syysloma! Meillä on vaikka mitä kivoja suunnitelmia syyslomalle, mutta odotan kyllä myös niitä aivan tavallisia, rentoja, rauhallisia ja kiireettömiä lomapäiviä. Karnevaalimeiningin (sellaistakin on luvassa Särkänniemessä!) vastapainoksi haluaisin kovasti päästä myös syksyiselle metsäretkelle.

Halloween. Halloweenista on tullut lasten myötä juhla, jota ei todellakaan jätetä väliin. Kohta siis kokkaillaan taas mitä ällöttävämpiä ja oudoimpia herkkuja halloweenkemuihin ja lähdetään ovelta ovelle kyselemään, ”Karkki vai kepponen?”.

Netflix-koukutus. Aloitettiin Netflixistä supersuosittu Squid Game -sarja ja apua miten KAMALA se on! Ja samalla NIIIN koukuttava. Sarjassa joukko rahavaikeuksissa olevia ihmisiä houkutellaan kilpailemaan muhkeasta rahapotista. Häviäjät puolestaan pääsevät hengestään.

kanto design

Joulufiilistely. Joko saa aloittaa joulufiilistelyn? Ainakin kauppoihin on ilmestynyt jälleen ennätysmäärä mitä erikoisempia joulukalentereita. Viime vuonna meillä ei tainnut olla kaupasta ostettua kalenteria ollenkaan, sillä lapset valitsivat mieluummin sellaisen kalenterin, johon itse ostin yllärit. Saa nähdä millaiseen/millaisiin tänä vuonna päädytään!

Sisustusinspis. Kuten juuri kerroinkin, on meillä tällä hetkellä menossa makuuhuoneessa pieni uudelleen sisustaminen, enkä malta odottaa, että saadaan siellä kaikki valmiiksi! Ja nopsaa valmista tuleekin, sillä mitään seinien maalauksia tai muuta vastaavaa ei ole tiedossa. Ainoastaan sängyn vaihtaminen, nojatuolin ostaminen ja sitten sellaista pientä sisustuspuuhaa, kuten maton sovittelua ja muuta, mikä tekee makkarista toivottavasti viihtyisämmän.

Haaveet. Toteutumassa olevien sisustushaaveiden lisäksi mun haavelistalla on muutakin. Haaveilen koiranpennusta (enkä onneksi ole meidän perheessä ainoa, hah!), uudesta syystakista, kuumakivihieronnasta ja myöhään nukutuista aamuista (eli siitä lomasta, joka on jo ensi viikolla!).

kanto design alekoodi

Tunika Kanto Design // Housut Cubus // Kengät Vagabond

Kivaa viikkoa!