SUPERHELPOT DIY JOULUKORTIT

Kaupallinen yhteistyö: Suomalainen Kirjakauppa

Rakastan joulua ja kaikkea siihen liittyvää! Päätettiin aloittaa jouluvalmistelut NYT ja viikonlopun ohjelmassa onkin pystyttää meidän ihana lumikuorrutteinen joulukuusi olohuoneeseen. En malta odottaa, että saadaan kaikki kauniit koristeet kuusen oksille roikkumaan.

Joulupuuhat aloitettiin jo askartelemalla joulukortteja. Miten ihana ja taianomainen tunnelma tuleekaan näitä jouluisia juttuja puuhastellessa.

Suomalaiseen Kirjakauppaan oli tullut aivan valtava valikoima erilaisia jouluaskartelutarvikkeita ja meinasin vähän seota noiden hyllyjen edessä. Niin paljon kaikkea ihanaa! Kahmin ostoskoriini omat lempparini, eli sellaisia jouluaskartelutarvikkeita, joita yhdistelemällä olisi HELPPOA tehdä lasten kanssa joulukortteja. Ja aika hyvin onnistuinkin, sillä näitä kortteja askarrellessa ei taidettu tarvita saksia ollenkaan ja aivan ihania kortteja saatiin aikaan.

Nappaa siis alta vinkit todella helppoihin itse tehtyihin joulukortteihin, joita voi tehdä vaikka lasten kanssa yhdessä.

joulukortti diy
diy joulukortti
joulukorttiaskartelu
joulukorttiaskartelu

Näistä porokorteista tuli kyllä mun lempparit!

Suloiset ja simppelit porokortit valmistuvat nopeasti ja helposti. Korttipohjien lisäksi näihin tarvitaan vain sarvien muotoisia tarroja tai koristekuvioita. Punaiset pienet pompom-pallot sopivat hyvin neniksi näillä vekkuleille poroille. Yksinkertaiset nappisilmät voi piirtää ohuella mustalla tussilla. Mustavalkoisista muototarroista löytyi juuri sopivia jouluilon toivotuksia, joita osaan kortteihin liimattiin.

diy joulukortti
helppo joulukortti
joulukortti diy

Korttipohjia, tarralla liimattavia satiinirusetteja, jouluaiheisia askartelukuvioita, koristeteippiä, koristekuvioita, tähtitarroja ja punaisia tarrahelmiä yhdistelemällä syntyi yllä ja alla näkyvät kortit. Superhelppoa ja hauskaa!

Mun mielestä askartelu on hauskaa, mutta oma kärsivällisyyteni ei kyllä riitä mihinkään kovin monimutkaisiin askarteluhommiin. Siksi tällaiset valmiit askartelukuviot on mun mielestä aivan superkäteviä, sillä näitä käyttämällä saa tosi kivoja joulukortteja aikaan pienellä vaivalla. Askartelutarvikkeita löytyy Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupasta ja toki myymälöistä myös.

Nyt on ensimmäiset jouluaskartelut tehty ja sitten päästäänkin miettimään mitä seuraavaksi askarreltaisiin. Viime jouluna me tehtiin lasten kanssa pieniksi muistamisiksi läheisille piparmintun tuoksuisia joulusaippuoita. Kuulostaa ehkä monimutkaiselta, mutta niitäkin oli aivan superhelppo tehdä vain paria ainesosaa yhdistelemällä!

joulukortti
joulukortti askartelu
diy joulukortit

Mukavia jouluaskarteluhetkiä!