IHAN OMAA AIKAA

En edes muista milloin viimeksi mulla olisi ollut täysin omaa aikaa päivisin. Nyt tällainen hassu tilanne on kuitenkin tullut, mulla on toistaiseksi päivissä aivan omaa aikaa mulle itselle. Kun on pitkään pyörittänyt suurperhearkea niin, ettei ole koskaan yksin kotona, tuntuu tämä kyllä aika ihmeelliselle. Ja aika ihanallekin.

Tähän mennessä olen muun muassa…

♥ Päättänyt aloittaa päiväni äänikirjakävelyillä. Ja muutamasti jo tässä onnistunutkin.

♥ Käynyt kampaajalla ja varannut ajan hierontaan. Tavalliseen JA kuumakivihierontaan. Ihanaa!

♥ Toteuttanut haaveita, eli laittanut varovaisen varauksen koiranpentuun. Jee!

♥ Ilmoittautunut joogaan! En juurikaan pidä ryhmäliikunnasta, mutta ehkäpä (toivottavasti!) joogasta saisin pysyvän liikuntaharrastuksen arkeeni.

Seuraavaksi aion…

♥ Vaihtaa olohuoneen verhot. Mun inhokkihommaa! Tilasin jo KESÄLLÄ sellaiset valkoiset pellavaverhot, jotka pitäisi ennen ripustamista silittää ja lyhentää. Olen lykännyt tätä hommaa viikko ja kuukausi toisensa jälkeen, mutta ehkä nyt on vain pakko tarttua tähän ällöttävään hommaan.

♥ Käydä ostamassa maaleja! En edes muista milloin ostin suuren taulupohjan, kun suunnittelin maalaavani taulun meidän olohuoneeseen. Taulupohja on unohtunut makuuhuoneen nurkkaan, kun oikein koskaan ei ole tuntunut olevan aikaa taulun maalaamiselle. Nyt kuitenkin ajattelin käydä ostamassa maalit ja ryhtyä hommiin! Tää kuulostaa niin kivalle, etten malttaisi odottaa. Voi olla, että taulusta tulee kammottavan ruma, eikä se päädy koskaan seinälle, mutta onhan myös mahdollista, että siitä tulee aivan hurjan ihana, hah!

♥ Laittaa olohuoneeseen joulukuusen! Oi kyllä. Tässä on vain yksi pieni hidaste matkalla. Kukaan ei tiedä missä se viime vuonna ostettu ihana lumikuorrutteinen joulukuusi on! Ei ainakaan varastossa, mikä olisi loogisin paikka sen säilyttämiseen. Onneksi miehellä oli jokin ajatus siitä missä kuusi saattaisi olla. Kuka voi hukata JOULUKUUSEN!

karkkipurkki blogi

Olen siis käyttänyt omaa aikaani olemalla välillä hyödyllinen, välillä täysin hyödytön. On ollut mukavaa tehdä rauhassa juuri sellaisia asioita, jotka tuntuvat mukavalle. Ja tietty noiden lueteltujen asioiden lisäksi olen tehnyt paljon kaikkea aivan arkista. Hoitanut asioita, kuskannut lapsia, jos päivällä on ollut jonnekin kuskattavaa, tehnyt ruokaostoksia, töitä, siivonnut, pessyt pyykkiä ja muuta tavallista. Mutta on ollut mukavaa, kun kaikkea tätä on voinut tehdä aivan rauhassa, illat ovat jääneet sitten suurperheen pyörittämiseen, läksyjen tarkastamiseen, harrastuksiin kuskaamiseen ja lasten kanssa sohvalla sylikkäin lojumiseen. Arki on aika ihanaa just nyt.

LUE MYÖS:
SUPERHELPOT DIY JOULUKORTIT
PITKÄT TOPPATAKIT TALVEEN

Mukavaa viikonloppua!