IHANIMMAT JA HAUSKIMMAT VALAISIMET

Sis. mainoslinkkejä

Meillä on olohuoneessa yksi suuri ja TYHJÄ seinä, johon haluaisin ripustaa kaikenlaista. Suunnitelmissa on laittaa siihen suuri taulu ja seinävalaisin. Ehkä jotain muutakin, mutta nämä nyt ainakin. Olen jo pitkään ajatellut, että meidän olkkarin seinään sopiva seinävalaisin on tämä musta Oxford-valaisin, mutta nyt kun menin sitä katsomaan bongasin niin paljon aivan älyttömän ihania valaisimia, että mun suunnitelmat meni nyt kokonaan uusiksi!

Tykkään sisustuksessa kaikesta söpöstä ja vähän hassusta ja ehkä juuri siksi ihastuinkin näihin veikeisiin valaisimiin. Näistä nyt yksikään ei ole juuri seinävalaisin, mutta muuhun tarkoitukseen aivan IHANIA!


Koodilla 445722 saa -20% alen Ellos-tilauksen loppusummasta.
Alekoodi koskee myös huonekaluja ja lähes kaikkia merkkituotteita! Voimassa 20.12. asti.


valaisimia

1 Jos meillä ei olisi jo kahta erilaista pupuvalaisinta, tilaisin kyllä tämän IHANAN vaaleanpunaiseen varjostimeen nojailevan pupun meille. En oikeastaan tiedä pidänkö enemmän tästä valkoisesta pupusta vai kullanvärisestä. Kyllä, tätä valaisinta on myös kultaisena ja sekin on ihana!

2. Jos meillä olisi eteisessä sellainen iso lipasto, jonka päälle tämä lintuvalaisin sopisi, tilaisin tämän kyllä heti! Tämä olisi niin hauska toivottavaan vieraat tervetulleiksi. Toki tämä sopii mihin vain kodin muihinkin tiloihin.

3. Tämä rennosti varjostimeen nojaileva sammakko on kyllä aika hurmaava.

4. Monivärinen valaisin on kuin kesäinen kimppu niittykukkia. Aivan ihana!

5. Tämä meillä onkin, aivan älyttömän suloinen pupuvalaisin. Tässä on tosi kaunis valo ja sopii hyvin niin yövaloksi kuin lukuvaloksikin. Aivan superkaunis!

6. Tämä päätään varjostimen sisällä piilotteleva ankka on kyllä aika symppis. Jos en olisi itse tehnyt kuopukselle lapsen toivomaa kultaista valaisinta, olisi tämä kyllä voinut olla hyvä vaihtoehto!

7. Näitä apinavalaisimia olen nähnyt ennenkin ja nää on kyllä hauskoja. Tämä kuvassa näkyvä on vain yksi näistä, näitä on nimittäin useita erilaisia! Seisovan apinan lisäksi on ainakin istuva ja roikkuva apina.

8. IHANA! Tää lintuvalaisin on niin ihana, että mietin tätä jo ruokapöydän päälle, kunnes aloin miettimään valaiseekohan tämä tarpeeksi. Ehkä johonkin toiseen tarkoitukseen tämä olisi parempi.

Lisää hassuja, söpöjä ja ihan niitä perinteisempiä tavallisiakin valaisimia löydät täältä. Ja muista hyödyntää tuo alekoodi 445722, jolla tilauksen loppusummasta saa -20% alen!

lastenhuone

Mukavaa viikkoa!