-40% LISÄALEKOODI – LOISTAVAT LÖYDÖT!

Sis. mainoslinkkejä

Nyt ihan pikainen tiedotus ja pieni onnenkiljahdus. Tein nimittäin aivan MIELETTÖMÄN hyviä alelöytöjä tulevaa kevättä ja kesää varten ja ajattelin nyt vinkata tästä muillekin. Elloksella on vielä muutaman päivän ajan voimassa -40% LISÄALEKOODI (455706), joka käy jo valmiiksi alennettuihin poistotuotteisiin! Mä selailin tuota alevalikoimaa ja löysin mm. lapsille kevääksi tennareita, kuopukselle sandaalit (kuopuksen tennarit ja sandaalit kuvassa alla), esikoiselle farkkushortseja ja mulle itselle sellaisen ihanan paitatakin, jollaista jo viime syksynä katselin.

Erityisen iloinen olen kenkälöydöistä! Vaatteita tulee yleensä ostettua lapsille sitä mukaa, kun kukin jotain uutta tarvitsee, mutta kengät on yleensä ostettava koko jengille samaan aikaan. Siis silloin kun kausi vaihtuu ja on aika ottaa seuraavan vuodenajan kengät käyttöön. Harvoin aikaisemmin käytössä olleet vastaavan kauden kengät enää mahtuu, joten kenkiä saa ostaa useamman parin aina samaan aikaan. Siksi olikin superkiva löytyy alehintaisia kenkiä, joihin sai käyttää vielä -40% lisäalekoodin! Niin, tuo lisäalekoodi siis käy myös merkkituotteisiin! (Tilasin mm. Hummelia, Name it:iä ja Onlya, eli en mitään superkallista, vaan kohtuuhintaisia tuotteita, joille näiden aleprosenttien jälkeen ei kyllä jäänyt enää juuri mitään hinnaksi).

Alta löytyy vielä pieni kollaasi mun mielestä kivoista aletärpeistä, mutta poistotuotteita on lähes 19500 (kyllä!), joten käy ihmeessä kurkkaamassa mitä kaikkea valikoimasta löytyy. Mä tosiaan tein hankintoja tulevaa kevättä ja kesää varten ja näköjään poistotuotteisiin oli tuon jälkeen lisätty uusiakin tuotteita!

Lisäalekoodi on 455706 ja se on voimassa 14.2. asti. Kaikki poistotuotteet löydät täältä.

ellos ale

1. Hummel vilkkutennarit // 2. Adidas Mikki Hiiri -tennarit // 3. Reima fleecetakki // 4. Vans reppu // 5. Levis nilkkurit // 6. Vuorellinen sadehaalari (yksi parhaista keksinnöistä ikinä!)// 7. Paitatakki teddyä

ellos lisäalekoodi

Mukavaa viikonloppua!