VIHDOINKIN SÄRKKÄÄN!

Kaupallinen yhteistyö: Särkkänniemi

Johan tätä oli taas odotettu (ja kyselty noin miljoona kertaa, että milloin…) ja huuuh miten hauska ja ihana päivä meillä oli Särkänniemessä!

särkänniemi koiramäki
koiramäki
koiramäki
koiramäki

Sännättiin heti porttien auettua suorinta tietä huvipuiston puolelle, jossa kierrettiin jokaisen lempilaitteet läpi. Esikoinen kävi kokeilemassa onneaan erilaisissa peleissä, välillä pysähdyttiin pehmiksille ja kuplateelle ja jatkettiin hurjissa huvilaitteissa kieppumista.

Oltiin myös kovasti odotettu Koiramäen eläinpuistoon pääsyä (mun lemppari!) ja tällä kertaa päätettiin käydä siellä kesken huvittelujen. Aika nerokas suunnitelma, sillä näin saatiin mukavasti vähän rauhallisempi tauko päivän keskelle. Olin kuullut huhua, että suloisesta kahvila von Guggelbööstä saisi tänä kesänä lohikeiton lisäksi myös lihapullia perunamuusilla, joten valittiin tällä kertaa ruokapaikaksi se. Kun oltiin haarukoitu lihapulla-annokset ja esikoinen lusikoinut lohikeittonsa, käytiin moikkaamassa Koiramäen eläimet ja lapset seilasivat lossilla noin tuhat kertaa. Koiramäestä kiidettiin Koskiseikkailuun, kierrettiin nopsaa Akvaario läpi ja hurautettiin Näsinneulan valohissillä korkeuksiin katselemaan maisemia. Ja sitten porhallettiin taas huvipuiston puolelle!

Olen usein ulkomailla ihastellut sellaisia vesileikkipaikkoja, joissa yksinkertaisimmillaan maasta pulppuaa vettä (ja joskus näissä on ollut jos jonkinlaista härpäkettä kuin vesipuistoissa konsanaan). Meidän lapset ovat olleet aivan hulluina tällaisiin vesileikkipaikkoihin ja olen monesti miettinyt miksei tällaisia ole Suomessa. Mutta arvatkaapas mitä? Särkänniemeen rakentuu parhaillaan Keidas vesielämysalue! Taikarantaan on tulossa vesileikkipaikka, johon tulee erilaisia maan alta suihkuavia vesielementtejä! Aivan loistavaa! Tämä ei siis vielä ollut auki, mutta pitäisi tämän kesän aikana aueta. Toivotaan siis loppukesälle kuumia kesäpäiviä ja muistakaahan silloin ottaa uikkarit Särkkään mukaan!

Me viihdyttiin Särkänniemessä aivan viime minuuteille asti. Juuri ennen huvipuiston sulkeutumista lapset juoksivat vielä Tukkijoen kyytiin ja käytiin ostamassa pussilliset metrilakua automatkalle evääksi. Oli muuten melkoisen väsyneitä, mutta onnellisia lapsosia autoa täynnä ja joku jo kysyikin, että voidaanko pian tulla uudestaan!

särkänniemi
särkänniemi
särkänniemi
särkänniemi

Mukavaa päivää!