NE TÄYDELLISET FARKKUSHORTSIT

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Postaus sisältää -33% alekoodin.
Kuumina (ja vähän viileämpinäkin) kesäpäivinä käytän ehdottomasti eniten mekkoja. Vaatekaapistani löytyy monenlaisia ihania mekkoja, lyhyitä trikoomekkoja, pitkiä pellavamekkoja, farkkumekkoja ja kukkamekkoja. Mutta shortseja mulla on ollut vain YHDET.

Mustat simppelit shortsit ovat kyllä aika kivat ja monikäyttöiset, mutta jo parin vuoden ajan olen haaveillut myös farkkushortseista. En kuitenkaan millaisista vaan, vaan mulla on ollut farkkushortseille melko tarkat kriteerit. Olen haaveillut farkkushortseista, jotka olisivat mukavan rennot. Niissä olisi tarpeeksi pitkät ja väljät lahkeet ja kohtuullisen korkea vyötärö.

Täytyy tunnustaa, että en ole näillä kriteereillä jaksanut edes varsinaisesti etsiä niitä täydellisiä farkkushortseja vaan olen melko passiivisena odotellut luottavaisin mielin, että juuri oikeat shortsit löytävät luokseni. Ja tit-ti-dii, niin siinä oikeastaan kävikin! Selailin jotain aivan muuta, kun silmiini aivan sattumalta osuivat juuri kriteerit täyttävät farkkushortsit!

Vähän jännittynein mielin klikkasin ne ostoskoriini ja toivoin, että shortsit olisivat juuri niin ihanat päälläkin kuin miltä ne kuvissa näyttivät. Kokohommat myös pohdituttivat, mutta päätin lopulta tilata S-koon, vaikka mietin myös kokoa isompaa. Ja tiedättekö, nämä shortit ovat päällä ja livenä ja kaikella tavalla juuri sellaiset, joista olin haaveillut! Ihan täydelliset farkkushortsit!

farkkushortsit

Valkoinen ohut neulepusero // Täydelliset farkkushortsit

Tilasin samalla pari erilaista yläosaa farkkushortsien kanssa pidettäväksi. Rakastan farkkujen ja valkoisen yläosan komboa, joten toiseksi yläosaksi tilasin tällaisen kauniin kevyen neulepuseron. Aivan ihana ja tämä toki menee vaikka niiden mustienkin shortsien tai ihan pitkien farkkujenkin kanssa.

Ja nää farkkushortsit. Koko oli juuri oikea (olen 162cm pitkä ja nämä kaikki vaatteet ovat kokoa S/36 ja mitoitus on mielestäni melko paikkaansa pitävää tai vähän reilua. Tämä vinkiksi muillekin, jotka pohtivat kokohommia), näissä on juuri sopivan mittaiset lahkeet ja lahkeissa sopivasti väljyyttä. Ja vyötärö on ihanan korkea. Ihanat.

Ja sitten se paras osuus: Sain teille tarjottavaksi alekoodin, jolla näistä shortseista saa -33% alennuksen! Jee! Eli koodilla ANIKASUMMER22 saa kaikista normaalihintaisista Ellos-valikoiman tuotteista -33% alen ja samalla koodilla saa Ellos-valikoiman ale- ja kampanjatuotteista -5% lisäalen. Koodi on voimassa tämän kuun loppuun, eli 31.8. asti.

täydelliset farkkushortsit

rennot farkkushortsit

Toiseksi yläosaksi tilasin yhtä lemppariväriäni, vaaleanpunaista. Tää paita oli mun mielestä tosi hauska! Kankaassa on jännä kohokuvio ja puhvihihat aivan ihanat ja samalla juuri sopivan hassut. Tykkään myös kovasti tämän paidan mallista, sillä paita on pikkuisen väljän mallinen ja juuri sopivan pituinen.

Tämä asu päällä kävin eilen pitsalla ja luulen, että tämän tulen pukemaan useasti muulloinkin päälleni.

farkkushortsit

Vaaleanpunainen paita // Farkkushortsit

Nyt on sitten parin vuoden farkkushortsihaave täyttynyt. Kannatti odottaa, että juuri ne oikeanlaiset osuvat kohdalle!

paita blogi

farkkushortsit

Koodilla ANIKASUMMER22 saat tosiaan -33% alennusta normaalihintaisista Ellos-valikoiman tuotteista (ja -5% lisäalen ale- ja kampanjatuotteista) ja koodi käy tosiaan myös muihinkin tuotteisiin kuin näihin shortseihin. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa koko valikoima!

Ellokselle pääset tästä.

tyyliblogi 40+

Mukavaa päivää!