KESÄN 2022 SUPERLATIIVIT

Hei hei (lasten) kesäloma! Olit aika ihana, mutta aika ihanaa on ollut palata arkeenkin!

Otetaanko pieni kooste kuluneeseen kesään ja listataan tämän kesän superlatiivit. No otetaan vaan, eli tässä olkaapas hyvät:

Kesän 2022…

Odotetuin asia oli tietenkin ikioma koira, jota koko perhe odotti malttamattomana. Taco on ollut meillä nyt kaksi kuukautta ja hurmannut meidät kaikki aivan täysin!

Kallein jäätelö syötiin Puuhamaassa, jossa Jättis-tuutista sai pulittaa kuusi euroa. Siis KUUSI euroa. Jep.

Mieleenjäävin seikkailu oli varmastikin meidän road trip Legolandiin. Sitä oltiin odotettu kauan ja siitä on puhuttu kovasti sen jälkeen. Ja toki jo haaveiltu uusista kesäretkistä seuraavalle vuodelle. Ai niin! Munhan pitikin kertoa enemmän tuosta automatkasta, mutta en ole vieläkään kertonut. Ks. seuraava kohta.

Laiskin teko on ehdottomasti ollut tämän blogin päivittäminen. Tai oikeastaan päivittämättä jättäminen. On ollut kyllä ikävä tänne, mutta koko kesän menin täysin lasten ehdoilla, eikä aikaa omille jutuille oikein ollut. Mutta nyt on, kun arki on taas alkanut!

Jännittävimmät hetket (varmasti puolin ja toisin) olivat ne, kun pojat lähtivät ensimmäistä kertaa ikinä KAHDESTAAN junalla mummin luo. Matka meni hyvin, mummin luona oli ollut kivaa ja uusia junamatkoja on jo toivottu.

Kuumimmat hetket olivat varmastikin ne, jotka vietettiin Puuhaparkissa. Lääh. Puuhapark oli ihan kiva (jos kuopukselta kysytään, niin ehkä paras), mutta kuumana kesäpäivänä auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta siellä oli kamalaa, sillä varjopaikkoja ei ollut juuri lainkaan! Tuon päivän jälkeen jokaisena kuumana ja aurinkoisena päivänä olen ollut kiitollinen siitä, etten vietä päivää Puuhaparkissa.

Hyödyllisin innostus on ehdottomasti ollut liikuntainnostus! En varsinaisesti harrasta liikuntaa (en ole koskaan edes tykännyt liikunnasta), mutta olen ottanut kesällä tavoitteeksi kävellä vähintään 10 000 askelta päivässä ja taittaa arkiset matkat pyörällä aina silloin kun se on mahdollista (kuuden hengen viikottaisia ruokaostoksia esim. EN hae pyörällä). Koska mun työt(kin) ovat kotona, ei mulle kerry automaattisesti askelia päivän aikana, mutta parilla kävelylenkillä saan tarvittavat askeleet kasaan. Jee!

Hankalin ostos oli juoksulenkkareiden ostaminen. En tajua niistä mitään! En myöskään harrasta (vielä) juoksua, hah. Niinpä tilasin kengät täysin värin ja ulkonäön perusteella (niissä on pinkkiä, turkoosia ja oranssia) ja toivon, että ovat sitten myös hyvät kun saapuvat. Toivon myös, että ihanat lenkkarit inspiroivat mut lenkkipoluille kirmaamaan.

Harkituin teko oli ottaa puuterikulmat, eli kulmien kestopigmentointi. Ah, miten IHANAT niistä tuli! Näitähän siis harkitsin VUOSIA, mutta jännitin tulisiko niistä varmasti hyvät. No tuli, kiitos Alisan! (Palailen ehkä kulmiin myöhemmin vielä erikseen)

Ihanimmat hetket olivat varmasti niitä melko tavallisia hetkiä. Pyöräretket jäätelökioskille, teltassa (melkein) nukuttu yö, hitaat ja pitkät aamut (rakastan niitä!).

Koukuttavin Netflix-sarja oli Manifest. Nyt katsotaan Stranger Thingsiä ja tykkään siitäkin. Huono puoli tässä on vain se, että Stranger Things -jakson jälkeen on todella jännittävää viedä koira iltapissalle ulos pimeään. Eilen meinasin säikähtää kuoliaaksi jostain pimeydestä meidän eteen loikkinutta rusakonpoikasta. Huh.

Epäonnistunein ostos oli mekko, jonka lupasin esitellä täälläkin, mutta jota en koskaan esitellyt. Tilasin jo aikaisin keväällä kovasti haaveilemani Nanson pitkän pellavamekon (loppuunmyyty Sarastus-mekko), joka lopulta ei ole eksynyt päälleni KERTAAKAAN. Äh. Mekko on mielestäni edelleen aivan ihana muiden päällä, mutta mulle se vain ei sovi.

Söpöin tuunaus löytyy meidän makuuhuoneesta. Lila vaatekaappi, joka on juuri sellainen kuin olin haaveillut! Bongasin torista valkoisen vaatekaapin, ostin suloisen lilan maalin (Tikkurilan menuetti), messinginväriset vetimet ja maalaustarvikkeet. Ja mies ystävällisesti loihti näistä mulle juuri sellaisen kaapin kuin olin haaveillut. Tästäkin ehkä myöhemmin lisää, mutta voit käydä kurkkaamassa kaapin jo Instagramista. Ai että miten IHANA se onkaan!

Sellaista kaikkea meidän kesään.

Ja sitten vielä muistutus ALEKOODISTA! Koodilla ANIKASUMMER22 (Huom, vain yksi N-kirjain) saa -33% alennuksen normaalihintaisista Ellos-valikoiman tuotteista* (ja -5% lisäalen ale- ja kampanjatuotteista). Käy kurkkaamassa valikoima täältä* ja hyödynnä syksyn uutuuksiin!

*mainoslinkki

karkkipurkki blogi