MAAILMAN NOPEIN SYNTTÄRIKATTAUS

helpot synttärit

Ei olla varmaan kertaakaan vietetty lasten synttäreitä vain yhtenä päivänä. On ollut kaverikemuja, sukulaissynttäreitä ja sitten se oikea syntymäpäivä, jota ollaan aina pienesti juhlittu kotona omalla porukalla. Tänään esikoinen täytti 11 vuotta ja oli aika pitää pienet kemut!

jäätelöbuffet

Oikeastaan juhlittiin jo lauantaina, jolloin vietettiin päivää lapsen omien toiveiden mukaan. Käytiin Aasia marketissa ostamassa herkkuja, poikettiin pelikaupassa, josta lapsi halusi ostaa mm. joitain korttisuojia (ja toki haaveilla kaikesta muusta, jota kaupasta löytyy), käytiin pitsalla ja napattiin pokemoneja.

Myöhemmin on sitten varsinaiset kemut, mutta tänään juhlittiin kotona omalla porukalla.

Lapsi toivoi synttäriherkuksi Ben & Jerry’s jäätelöitä, mikä olikin aika kiva toive, sillä tämä synttärikattaus oli maailman helpoin ja nopein toteuttaa, heh.

Aika usein muulloinkin lapset ovat toivoneet synttäritarjottavaksi jäätelöbuffetia, mutta silloin ollaan katettu jäätelöiden lisäksi erilaisia kastikkeita, karkkeja, strösseleitä ja muita juttuja, joilla kukin on saanut tuunata oman jäätelöannoksensa. Mutta koska nuo B&J jätskit ovat aivan ihania juuri sellaisinaan, ei tällä kertaa laitettu tarjolle muuta. Tarjolla oli vain eri makuisia B&J jäätelöitä, joista jokainen sai maistella niitä makuja, joita halusi, eli tietenkin aivan kaikkea!

jäätelöbuffa

Seuraavaksi sitten aletaan suunnittelemaan niitä isompia kemuja. Tämä loppukesä ja syksy on kyllä yhtä juhlaa, sillä lähes kaikki meidän perheen juhlat osuvat näille kuukausille. Aika ihanaa, että on kaikenlaista piristävää pippaloa tiedossa synkän vuodenajan keskelle. Sillä iloa, valoa ja hauskuutta ei voi koskaan olla liikaa!

jäätelöbuffet

Ps. Astiat Ib Laursen, kissavalaisin Boho Kids

Mukavaa päivää!