LEMPPARINÄKYMÄ JUST NYT

Tämän hetken lempparinäkymä meidän kodissa on keittiön ”aamiaisnurkkaus”. Alkaa nämä aikaiset ja syksyn myötä hämärätkin arkiaamut vähän mukavammin, kun aamulla ensimmäisenä vastassa on näin suloinen näkymä.

sisustusblogi

Haaveilin joskus sellaisesta aamiaiskaapista (ja haaveilen ehkä vähän vieläkin, vaikka enemmän taidan kuitenkin haaveilla kunnon ruokakomerosta. Ah, sellainen olisi kyllä ihana!) ja päätin toteuttaa meidän keittiöön aamiaisnurkkauksen. Keittiön yhdessä nurkassa on senkki, jolle nostin kahvinkeittimen ja muita aamiaistarvikkeita ja ta-daa, aamiaisnurkkaus oli valmis!

Välillä tuossa nurkkauksessa on ollut jotain ihan muuta, mutta nyt pitkästä aikaa laitoin siihen taas aamiaisjuttuja. Ja vaihdoin samalla hyllyllä olevat astiat noihin IHANIIN Ib Laursenin Mynte-astioihin, jotka todellakin ilahduttavat mua ihan jokainen päivä. Tilasin noita astioita keväällä valtavan määrän ja näistä muutamia nostin tuohon esille tuomaan väriä. Tilasin silloin keväällä kahvikuppeja, lautasia, kulhoja ja pari isompaa tarjoiluastiaa. Kolmessa värissä, koska en osannut päättää vain yhtä väriä (valikoimassa oli aivan valtavasti eri värejä!) ja lopulta juuri tällainen kolmen värin sekoitus onkin kaikista ihanin!

Koska syysaamut alkavat olla jo aika hämäriä (ja illat jopa pimeitä), halusin nostaa hyllylle tunnelmavalaistukseksi tuon aivan ihanan kissavalaisimen. Tunnelman lisäksi se tuo takuuvarmasti hymyn huulille aina kun sitä sattuu vilkaisemaan.

Ja niin tästä sitten tuli mun lempparinäkymä. Esillä kaikkia mun lemppariasiota ja lempparivärejä. Ei voi alkaa päivä huonosti, kun saa keitellä kahvit tässä nurkkauksessa, hah.

georges valaisin
ib laursen mynte

Mun mielestä on ihanaa, että kesä kesti tänä vuonna aivan elokuun lopulle asti (ja olisin kyllä mielelläni jatkanut kesäkeleissä pidempäänkin), mutta se ihana puoli tässä alkavassa syksyssä on, että voi ottaa kaikki ihanat tunnelmavalaistukset, muhkeat ja pehmoiset viltit, pörröiset tossut ja muut syysasiat käyttöön.

Ps. Astiat tilasin tanskalaisesta Fine Nordic nettikaupasta (koska mistään suomalaisista verkkokaupoista en löytänyt juuri näitä sävyjä) ja hauska kissavalaisin on Boho Kidsiltä.

georges kissavalaisin

Mukavaa viikkoa!