SE TÄYDELLINEN PARKA JA HUIKEA ALEKOODI!

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Tämä on juuri sitä vuodenaikaa, kun osa lenkkeilee lyhythihaisissa ja toiset ovat kaivaneet jo pipotkin esiin. Kuulun ehdottomasti niihin jälkimmäisiin, hah.

Palelen helposti, mutta tykkään toki ulkoilla syksyllä ja talvellakin, joten ulkoilukamppeiden on oltava kunnossa. Olen etsinyt jo viime syksystä asti täydellistä pitkää ja lämmintä parkaa syysulkoiluun ja tässä se nyt on! Nimensäkin mukaan ”Perfect parka” ja tää on IHANA!

Ai niin, tähän väliin kerron, että koodilla ANNIKAOCT22 saa tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta -33% alen ja ale- ja kampanjahintaisista tuotteista -5% lisäalen! Koodi on voimassa lokakuun ajan ja sitä voi käyttää kerran/ asiakas. Koodi käy yli 500 tuotemerkkiin!

ellos alekoodi

Tilasin takin ihan vain ulkoilua varten, mutta takin saapumisen jälkeen en olekaan pitänyt MITÄÄN muuta takkia, sillä tää on vaan niin paras kaikkeen. Käytän usein leggareita ja mekkoja tai tuninkoja (näissäkin kuvissa päällä) ja tällainen pitkä takki on juuri paras tällaisten asujen kanssa.

Takki on tuulenpitävä, vettähylkivä ja hupun voi halutessaan irroittaa. Ja sivuilla on jättimäiset taskut, joihin mahtuu ulkoillessa koko tarvittava omaisuus! Mitoitus on mielestäni aika reilua. Käytän yleensä kokoa 36, mutta takin otin koossa 34 (koska mulla on muutkin saman merkin takit sitä kokoa) ja koko on kyllä ihan täydellinen!

Tästä vihreästä takista on jo monet koot loppu, mutta samaa takkia löytyy myös mustana ja punaisena.

ellos takki

Kun kelit tästä vielä viilenevät, tarvitaan kerroksia alle. Elloksella oli tosi kivan näköisiä merinovillavaatteita naisille. Mulla on tähän samaan sarjaan musta merinovillakauluri, mutta haluan kyllä viimeistään talveksi myös merinovillahousut ja -paidan, jotka voi pukea alimmaksi kerrokseksi. Näihin merinovillavaatteisiinkin käy tuo alekoodi ANNIKAOCT22, eli tilauksen kalleimmasta tuotteesta saa -33% alen!

merinokerrasto alekoodi

Elloksella oli nyt menossa monia kivoja kamppiksia. Esim. lasten ulkoiluvaatteita oli jopa -40% alessa! Me juuri viikonloppuna soviteltiin lasten kanssa viime talven toppavaatteita, joista onneksi suurin osa oli sopivan kokoisia tulevallekin talvella. Jotain kuitenkin puuttuu ja lisäksi jokaiselle lapselle on ostettava uudet talvikengät. Seuraavaksi ajattelin tutkia Elloksen kenkävalikoimaa, sillä siellä oli myös hurjan hyviä alennuksia! (Ja koodilla ANNIKAOCT22 saa myös aletuotteista -5% lisäalen!)

syystakki

syystakki alekoodi

Ai että, kyllä nyt kelpaa ulkoilla syksyn tuiskuissa! Takki löytyy täältä, pipo täältä.

Ja kertauksena vielä:

Koodilla ANNIKAOCT22 tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta -33% ale, alennetuista ja kampanjahintaisista tuotteista -5% lisäale. Koodi on voimassa lokakuun ajan ja sen voi käyttää kerran/ asiakas. Käy naistenvaatteiden lisäksi myös muihin Ellos-valikoiman tuotteisiin, eli myös lasten- ja miestenvaatteisiin, sekä sisustustuotteisiin. Koko valikoiman löydät täältä. Ja koodi käy todellakin yli 500 tuotemerkkiin!

Ps. tätä IHANAA pitkää untuvatakkia löytyy myös vielä ja siitäkin saa -5% lisäalen tuolla koodilla!

pitkä untuvatakki

Mukavaa viikkoa!