IHANIEN ASIOIDEN LISTA

En varmasti ole ainoa, jota maailmantilanne välillä ahdistaa. Keksisin heti sata kurjaa asiaa aina Euroopan turvallisuustilanteesta inflaatioon tai energiakriisiin, mutta päätinkin laatia ihanien asioiden listan. Sillä juuri kaikkea ihanaa, piristävää ja lohdullista ainakin mä kaipaan nyt elämääni!

♥ Taco. Ollaan eletty nyt koirallista arkea jo kohta kolme kuukautta ja ollaan kyllä kaikki niin onnellisia, että Taco tuli meille. Esikoinen juuri miettikin, että millaistahan elämä edes olisi ilman Tacoa!

♥  Neulominen. Muistin juuri, että MÄHÄN innostuin viime syksynä neulomisesta ja opettelin mm. youtube-videoiden avulla luomaan silmukoita, heh. En kyllä aio jättää tuota innostusta vain yhteen syksyyn, vaan etsin puikot ja langat ja laitan taas kutimet heilumaan. Viime vuonna puikoilta tipahteli kaulureita ja ehkä tänä syksynä saan valmiiksi pipon, josta koko innostus sai alkunsa, hah!

♥  Juhlat! Meillä osuu syksyyn aina useat juhlat ja se jos mikä piristää arkea ja vie ajatuksia muualle. Ja koska aina on hyvä syy pienille kemuille, ajateltiin tänän viikonloppuna viettää Tacon puolivuotissynttäreitä! Viime viikolla vietettiin poikien tuplasynttäreitä ja ensi viikolla onkin kuopuksen kaverikemujen aika (ja liuta muitakin juhlia on jo tiedossa!).

♥  Syksy. Rakastan tällaista värikästä, sateetonta ja lämmintä syksyä. Tää syksy on ollut jotenkin erityisen kaunis ja on ollut IHANAA kulkea koiran kanssa metsälenkeillä. Toivottavasti tätä kestää vielä kauan, ennen kuin ne loppusyksyn synkät ja sateiset kelit alkavat (tai toivottavasti ei alakaan, vaan siirryttäisiin suoraan pakkaskeleihin).

♥  Arki. Kesä oli ihana, mutta loppukesästä jo vähän odotin alkavaa syksyä ja uudenlaista arkea. Ekat viikot meni vähän kaikenlaisessa hässäkässä, kun totuteltiin taas koulurytmiin, aloiteltiin kesän jälkeen harrastuksia, oli vanhempainillat ja kaikkea muuta. Mutta nyt arki rullaa ihanan vaivattomasti. On juuri sopivasti omaa aikaa, perheaikaa ja kaikenlaista aikaa.

♥ Lomahaaveet. Esikoisella on jatkuvasti matkakuumetta, eikä se varsinaisesti ole auttanut mun oloa, sillä matkakuumeilen kyllä itsekin. Olisi ihanaa lähteä syksyiseen Disneylandiin tai pitkästä aikaa vaikka Lontooseen, kun lapsetkin ovat jo isompia. Löhölomailija en ole, mutta jokin sopivasti aktiivinen ja samalla rento loma olisi ihana! Mitään lomareissua ei kyllä nyt oikeasti ole suunnitteilla aivan lähikuukausille, mutta onneksi voi jo suunnitella ja haaveilla tulevista reissuista!

♥  Koti. Olen aina tykännyt pastellisävyistä sisustuksessa, mutta tänä syksynä olen erityisen paljon kaivannut jotain söpöä ja piristävää kotiin. En kyllä ole tainnut kovinkaan paljoa mitään uutta ostaa (niitä olohuoneen printtejä ja joitain yksittäisiä koristetyynyjä lukuunottamatta), vaan iloinnut kaikesta jo olemassa olevasta ihanasta, jota meidän kodista löytyy. Keväällä tilatut pastellisävyiset astiat hymyilyttävät päivittäin ja miehen kesällä maalaama lilan värinen vaatekaappi makuuhuoneessa ilahduttaa edelleen.

♥  Kännykän off-nappi! Myönnän, että en ole vielä uskaltanut käyttää, mutta pidin jo (melkein) yhden päivän mittaisen uutispaaston! Maailman tapahtumat kiinnostavat ja haluan tietää kaiken (oleellisen), mutta samaan aikaan lähes pelkät kurjat uutiset kuormittavat ja saavat mielen harmaaksi. En usko, että jään mistään tärkeästä paitsi, vaikka vähentäisinkin uutisten seuraamista. Ainakin kaiken omaan elämääni vaikuttavan kuulen varmasti tarvittaessa muutakin kautta.

perheblogi

Ihanaa päivää!