IHANIMMAT DIY-KORISTEET HALLOWEENIIN

diy halloween

Tein Instagramin puolelle kaupallisessa yhteistyössä Suomalaisen kirjakaupan kanssa muutamia halloweenkoristeita, ja näistä tuli mun mielestä niin IHANIA, että halusin jakaa vinkit tänne blogin puolellekin!

Meille on muodostunut jo perinteeksi juhlia lasten kanssa halloweenia. Ollaan järkätty aina pienet kemut, ja hauskinta on ollut miettiä hassuja (eli sopivasti karmivia ja vähän ällöttäviä) tarjottavia. Tarjolla on ollut mm. multaisia matokuppeja (suklaamoussea), veikeitä mokapaloja (mokkapaloja) ja silmämunakakkua (jäätelökakkua).

Kertakäyttöisen halloweenkrääsän sijaan olen ostanut meille vain muutamia koristeita, joita ollaan käytetty vuodesta toiseen. Tänä vuonna maalasin meille (aitoja) kurpitsoja niin suloisilla sävyillä, että nämä saavat ilahduttaa olohuoneessa vielä halloweenin jälkeenkin!

Maalasin siis muutaman pienen aidon kurpitsan ja yhden vanhan oranssin kurpitsalyhdyn. Pastellisävyillä tietenkin ja kurpitsojen kannat kullanvärillä. Ja näistä kyllä tuli tosi söpöt!

diy halloween

Tein myös muutaman halloweenkemuihin sopivan astian. Löysin kirppikseltä tuunattavaksi sopivan kannellisen lasipurkin, puisen lautasen ja puisen jalallisen tarjoiluvadin ja maalasin nämä kaikki mustalla. Maalasin myös vanhoja teemaan sopivia muovieläimiä mustalla ja liimasin astioihin kiinni. Näin saatiin hauska rottapurkki, liskolautanen ja käärmevati halloweenpöytään. Vaikka tuo rottapurkki etenkin on mun mielestä niin hauska, että se voisi kyllä ilahduttaa keittiössä vielä halloweenin jälkeenkin, heh. Ainakin nämä kaikki astiat voi säilyttää ja käyttää taas seuraavana vuonna halloweenkekkereissä.

halloween diy

halloween askartelu

Mun oli tarkoitus vain maalata kurpitsat ja astiat, mutta innostuin askartelemaan vielä muutaman hämähäkin. Nämä(kin) on aivan superhelppoja tehdä, eli voi hyvin askarrella lasten kanssa!

Hämähäkin vartaloksi maalasin litteän puuhelmen, liimasin piippurassista hämähäkille jalat ja kiinnitin askartelusilmät. Vielä kreisimmän hämähäkin saa aikaan, kun liimaa sille vähän eriparisilmät.

halloween askarteluvinkit

halloween vinkit

Mukavaa päivää!