TALVEN IHANIMMAT TAKIT JA -33% ALEKOODI!

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Hei tulin muistuttelemaan tuosta huikeasta alekoodista, jolla saat -33% alen syksyn ja talven uutuustuotteista! Koodi on siis ANNIKANOV22 ja sillä saa Ellokselta tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta -33% alen! Ja koodi käy siis syksyn ja talven uutuustuotteisiinkin ja yli 500 tuotemerkkiin! Sama koodi antaa myös -5% lisäalen jo alennetuista hinnoista. Koodi on voimassa tämän kuun loppuun, eli 30.11. asti ja sitä voi käyttää kerran/ asiakas.

Jos et ole vielä hyödyntänyt koodia, niin suosittelen kurkistamaan esimerkiksi takkivalikoiman, joka on juuri nyt parhaimmillaan (toki koodi käy myös muihin vaatteisiin, niin naisten, lasten kuin miestenkin ja sisustustuotteisiin jne).

Ihan ekaksi tää mun lemppari!

pitkä untuvatakki

Olen monta kertaa ylistänyt tätä pitkää untuvatakkia, mutta kun tää vaan on ihan paras!

Tilasin tämän jo muutama vuosi sitten itselleni ja tämä on kyllä ollut mun lempparitakki kylminä talvipäivinä jo vuodesta toiseen. Ja edelleen takki on kuin uusi!

Mitoitus on tässä aika reilua, mulla takki on kokoa 34 (käytän yleensä kokoa 36). Takki on mun mielestä tosi monikäyttöinen. Tämä päällä tarkenee seisoskella leikkipuistossa, mutta samaa takkia voi käyttää myös kaupungilla. Tästä takista on joka syksy loppunut suosituimmat koot nopeasti, mutta vielä takista näyttää olevan kaikkia kokoja jäljellä. Takista saa nyt tuolla koodilla ANNIKANOV22 -33% hinnasta pois, mikä tekee aika mukavan alen! Takin löydät täältä.

syystakki alekoodi

Tän vihreän parkatakin tilasin tälle syksylle ja tää on ollut IHANA! Tilasin takin alunperin ulkoiluun (en kestä palella yhtään, ja takki vaikutti lämpimälle ja toki myös kivan näköiselle) ja tämä onkin ollut ulkoilussa juuri niin hyvä kuin odotin. Mutta ulkoilun lisäksi olen käyttänyt takkia ihan JOKA menossa. En nimittäin ole käyttänyt mitään muuta takkia kuin tätä sen jälkeen, kun sain takin käsiini. Tää on niin mukava, lämmin, juuri sopivan mittainen leggareitten ja mekkojen kanssa pidettäväksi ja tietty ihanan näköinen.

Tästä vihreästä takista on pienet koot loppu, mutta mustaa näytti olevan vielä jokaisessa koossa jäljellä! Tämäkin on mitoitukseltaan reilua, mulla tästäkin koko 34, eli kokoa pienempi mitä yleensä käytän.

laskettelutakki

Elloksella on aivan valtavan suuri takkivalikoima, mutta noiden edellä nähtyjen takkien lisäksi ihastuin tähän roosan väriseen laskettelutakkiin! Kaipasin viime talvena tällaista lyhyempää takkia aktiivisempaan menoon (esim. pulkkamäkeen lasten kanssa jne) ja ihastuin aivan hurjasti tähän sävyyn! Yleensä pidän enemmän vaaleammanpunaisesta, enkä kirkkaan pinkistä, mutta tää sävy on hurjan ihana. Ainakin kuvan perusteella vähän neonsävyinen. Ah, ihastuin kyllä tähän kovasti ja luulen, että tilaan tämän tulevan talven pulkkamäkitouhuihin ja muuhun sporttimenoon. Tämän takin löydät täältä ja tästä on myös toinen sävy, kaunis siniharmaa.

Siinä mun lemppareita, mutta käy kurkkaamassa koko Elloksen valikoima täältä ja muista hyödyntää alekoodia ANNIKANOV22, jolla saat -33% alen tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta! Ps. Jos oma vaatekaappi on jo kunnossa tulevaa talvea varten, niin hyödynnä koodia lastenvaatteisiin!

Kivaa viikkoa!