SYKSYN SULOISIN KAAKAOBUFFET

Meillä oli viime talvena lasten kanssa tapana kattaa usein perjantaisin kaakaobuffet tarjolle. Kaakaon lisäksi tarjolla oli yleensä kermavaahtoa, minivaahtokarkkeja, strösseliä, piparkakkuja ja karkkikeppejä. Aika ihania juttuja, mutta melko talvista ja jouluista pipareiden ja karkkikeppien kanssa.

Lapset ovat jo kyselleet noiden kaakaoperjantaiden perään ja päätin yllättää lapset eräänä päivänä kaakaobuffetilla, mutta en niin jouluisella, vaan tällaisella söpöllä, josta löytyi juuri meidän lasten lemppariherkkuja.

kaakaobuffet

Tällä kertaa katoin kaakaon lisäksi tarjolle macaronseja, Pocky-tikkuja, hattaraa, keksirullia ja minivaahtokarkkeja. Aika ihania herkkuja ja koko kattauksesta tuli kyllä niin söpön näköinen!

Mutta juuri nyt, kun ulkona on synkkää kuin mörön p*rseessä kaipaan ainakin mä kaikenlaista väriä, valoa ja söpöyttä elämään. Joten lisää kaakaobuffeteja ja muita söpöjä asioita vaan tänne!

kaakaobuffet
kaakaobuffet

Mukavaa viikkoa!