BLACK WEEK – LISÄALEKOODI!

Mainos Ellos

Ainakin meillä tämä loppuvuosi on aikaa, jolloin täytyy ostaa vaikka ja mitä. Lasten kausivaatteita ja joululahjoja (enkä toki ole malttanut olla ostamatta myös jotain uutta joulukoristetta tai kausivaloa). Onneksi näin marraskuun lopulla monet tuotteet löytyvät alesta, joten nyt jos koskaan kannattaa tehdä loppuvuoden tarpeelliset ostokset!

Elloksella alkoi nyt Black Week ja sain teille loistavan LISÄALEKOODIN jaettavaksi! Koodilla ANNIKANOV22 saat -10% lisäalen jo alennetuista hinnoista. Black Week alet ovat jopa -70% ja tähän päälle siis saa vielä tuon -10% lisäalen koodilla ANNIKANOV22. Koodia voi käyttää kerran/ asiakas ja sama koodi antaa tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta -33% alen.

Alennuksia on niin vaatteissa, sisustuksessa, joulukoristeissa kuin kaikessa muussakin, käy kurkkaamassa koko valikoima täältä.

Ja hei! Pitää vielä vinkata, että tämä superihana pitkä untuvatakki on nyt -30% alessa ja siitäkin saa vielä tuon -10% lisäalen, eli nyt jos koskaan kannattaa toteuttaa untuvatakkihaaveet!

pitkä untuvatakki

Mulla on tämä takki ollut jo useamman vuoden ja tykkään tästä niin paljon, että tilasin juuri saman takin myös toisessakin värissä! Niin ihanan lämmin ja kivan näköinen! Mitoitus on näissä Áhkká-merkin takeissa mielestäni aika reilu, mulla on tämä takki koossa 34, vaikka käytän yleensä kokoa 36. Tätä takkia muuten löytyy nyt useassa eri värissä!

Myös tämä mun ”joka paikan luottoparka” on nyt -30% alessa ja tästäkin saa toki tuon -10% lisäalen.

perfect parka

Tästä takista löytyy myös musta versio ja sama homma kuin tuossa toisessa takissa, mitoitus on mielestäni reilua ja mulla tästä kokoa pienempi mitä normaalisti käytän.

Käy kurkkaamassa koko Elloksen Black Week valikoima ja muista hyödyntää -10% lisäalekoodia ANNIKANOV22.

Mukavaa viikkoa!