BLACK WEEKEND LISÄALEKOODI!

Mainos Ellos

Elloksella Black week käynnissä ja muistuttelen loistavasta LISÄALEKOODISTA! Vielä sunnuntain ajan saat koodilla ANNIKANOV22 -10% lisäalen jo alennetuista tuotteista! Sama koodi antaa myös -33% alen tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta. Koodia voi käyttää kerran/ asiakas.

Keräsin alle muutamia tärppejä ja koko valikoiman löydät täältä.

ellos alekoodi

  1. Ihanin takki ikinä! Tämä pitkä untuvatakki on ollut mulla jo useamman vuoden ja ihan lemppari edelleen. Melko hintava (jokaisen euron arvoinen toki!), mutta nyt -30% alessa ja lisäalekoodilla ANNIKANOV22 saa vielä alehinnasta -10% pois. Monet koot on takista myyty jo harmillisesti loppuun, mutta joitain hajakokoja on vielä jäljellä. Takki on mielestäni reilua mitoitusta, mulla esim. tästä kokoa pienempi mitä tavallisesti käytän. Kurkkaa myös muut värit!

2. Ah miten ihanan mukavan ja lämpimän näköinen haalari. Olisipa ihanaa käpertyä tällainen pörröasu päällä illalla sohvalle katsomaan lempisarjaa.

3. Musta maximekko näyttää juhlavalta, mutta sopii myös arkeen.

4. Kaunis yksinkertainen naulakko sopii monenlaiseen sisustukseen.

5. Onpa mukavan näköinen aamutakki!

6. Tämä kuosi maximekosta on kyllä kaunis.

7. Tällaisen kauniin ja simppelin neuletakin tarvitsisin omaankin vaatekaappiini.

8. Simppelit tyynynpäälliset sopivat monenlaiseen sisustukseen. Nämä ovat muuten -70% alessa ja hinnasta saa vielä sen -10% lisäalen, joten melko edullisesta löydöstä on kyllä kyse!

9. Tämäkin untuvatakki näyttää ihanan lämpöiseltä.

Kurkkaa koko Black week valikoima Elloksen sivuilta ja muista hyödyntää lisäalekoodia ANNIKANOV22. Koodilla saat -10% lisäalen jo alennetuista hinnoista ja -33% alen tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta. Koodia voi käyttää kerran/ asiakas.

Ps. keräsin Instagramini (@annikakarkkipurkki) kohokohtiin Black weekin parhaat lippualet, kannattaa käydä kurkkaamassa! Mä esim. ostin jo liput ensi kesälle moneen kivaan kesäkohteeseen ja lippuja myös joululomalle.

pitkä untuvatakki

Mukavaa viikonloppua!