LÄHES VUOSIKYMMEN SAMALLA LOMPAKOLLA

Toiset ehkä päivittävät lompakkojaan viimeisimpien trendien mukaan, tai edes vaihtelevat niitä muutaman vuoden välein.

No, en selvästikään ole yksi heistä.

Yhdeksän vuotta sitten keväällä lähdettiin Englantiin. Oltiin menossa Southamptoniin Pipsa Possu maailmaan 2-vuotiaan Pipsa-fanin kanssa. En enää muista millainen lompakko mulla silloin oli, mutta varmaankin joku huono, sillä halusin samalla reissulla tehdä pienen täsmäiskun Bicester Village outletkylään, josta toivoin löytäväni uuden lompakon. Tärkeimpänä toiveena oli, että lompakon saisi suljettua vetoketjulla kiinni. En varmastikaan oikeasti ole niin tohelo, mutta avonaisen lompakon kanssa mulla on sellainen olo kuin ripottelisin kortteja lompakosta kävellessäni. Vetoketjullisen lompakon kanssa olo on paljon huolettomampi! Bicester Villagen Michael Korsin liikkeestä löytyikin juuri sellainen lompakko, jota olin etsinyt! Se oli tilava, siinä oli useita lokeroita korteille ja lompakon todellakin sai suljettua vetoketjulla kiinni. Lompakosta tuli ihan lemppari, tietenkin, sillä olihan se juuri sellainen jollaista olin etsinytkin.

Lompakko on vuosien saatossa vähän kulahtanut, mutta se on ajanut hyvin asiansa, enkä ole ollut kauhean kiinnostunut etsimään uutta. Kunnes lompakon tärkein osa, sitä kiertävä vetoketju hajosi, kääk!

kors lompakko

Ensin ajattelin, että haluan ostaa seuraavankin lompakon joltain reissulta. Mieluiten Englannista ja Radleyn liikkeestä, sillä rakastan sitä merkin terrierihahmoa! Mutta noin sekunnissa oivalsin, että seuraava reissu on ehkä ensi kesänä, enkä todellakaan tiedä ollaanko silloin menossa Englantiin vai jonnekin aivan muualle. Ei olla vielä edes suunniteltu mitään reissua! Sitä paitsi vaikka mentäisiinkin kesällä Englantiin, olisi ehkä hankala käyttää puoli vuotta rikkinäistä lompakkoa.

Niinpä lähdin etsimään lompakkoa omalta kotisohvalta käsin, eli nettikaupoista. Ah miten kätevää! Uudessakin lompakossa täytysi tietenkin olla vetoketju ja olisi muutenkin hyvä, että se muistuttaisi malliltaan mahdollisimman paljon vanhaa lompakkoa. Lompakon täytyisi myös olla ihana, eikä ainakaan missään nimessä ruma tai tylsä!

radley lompakko

Sopiva lompakko rikki menneen tilalle löytyi, eikä se ole ruma eikä tylsä. Lompakko on IHANA! Myöhemmin huomasin, että samaa lompakkoa olisi ollut myös päinvastaisella värityksellä ja se olisi kyllä ollut vielä ihanampi, koska silloin tuo koira olisi ollut valkoinen. Mutta ihana tämäkin ja nyt kun olen käyttänyt lompakkoa jo reilun kuukauden ajan (siksi jouluiset kuvat, ei meillä sentään enää ole joulukuusta, vaikka ihana se kyllä vieläkin olisi!) tuntuu lompakko jo niin omalta, etten osaisi kuvitella käyttäväni mitään muuta lompakkoa kuin juuri tätä.

Saatan katsella (vähän liiankin) usein mekkoja ja takkeja (mun paheet!), mutta laukkujen ja lompakoiden kanssa en ole kovin tarkka. Tai olen tietty silleen TODELLA tarkka, että on todellakin väliä minkälainen lompakko on, mutta kun sopiva löytyy, voin näköjään käyttää sitä lähes vuosikymmenen! Olisin ehkä käyttänytkin, ellei se olisi juuri tässä yhdeksän vuoden kohtalla hajonnut, hah.

radley lompakko

Kivaa viikkoa!