JOTAIN UUTTA KEVÄTKOTIIN

Mainos Ellos

Tämä sama juttu tapahtuu JOKA kevät. Kotia tekisi mieli uudistaa jollain tavalla. Yleensä sisustuskuumeeseen auttaa ihan vain vaikka huonekalujen ja tavaroiden uudelleen järkkääminen, mutta tällä kertaa halusin piristää kotia parilla pienellä uudella jutulla. Löysin maailman hauskimman maljakon, ihanan pirteän keltaisen ruukun ja pari uutta koristetyynynpäällistä. Ehkä seuraavaksi voisi ottaa ikkunoista pois joulutähdet, kröhöm, sekin voisi jännästi tuoda keväisempää ilmettä kotiin.


Koodilla ANNIKAMARCH23 saat -33% alennuksen tilauksesti kalleimmasta norm.hintaisesta tuotteesta Ellokselta! Sama koodi antaa -5% lisäalen jo alennetuista hinnoista ja kampanjahintaisista tuotteista. Valikoiman löydät täältä.


maljakko kala

Ai että miten tykkään tuosta maljakosta! Rakastan sisustuksessa kaikkea leikkisää ja hassua ja vaikka pidänkin muiden kodeissa sellaisesta vaaleasta ja tyylikkäästä sisustuksesta, koen sellaisen omassa kodissani tylsäksi. Kaipaan värejä ja hauskuutta ja näitä kumpaakin tässä maljakossa on. Tätä oli myös muissa väreissä ja pähkäilinkin hetken kahden värin välillä, kunnes päädyin tähän vaaleansiniseen. Tämä olisi muuten varmasti hauska myös kesämökin sisustuksessa, jos sellainen mökki sattuisi olemaan!

sisustusblogi

Tarvitsin ruukkua viherkasville ja Ellokselta löytyi juuri täydellinen metallinen ruukku ihastuttavalla piparkakkureunalla. Näitäkin oli useassa eri värissä, mutta mä päädyin tuohon ihanaan ja pirteään keltaiseen. Oon muuten huomannut, että mun kannattaa tehdä kaikki sisustushankinnat keväisin, koska silloin päädyn näihin ihaniin kevätväreihin, joista pidän ympäri vuoden. Kerran rempattiin yhtä huonetta syksyllä ja silloin valitsin seinään syksyisen murretun vihreän, johon kyllästyin muutamassa viikossa!

sisustusblogit

Yleensä välttelen kuoseja, mutta tällä kertaa halusin kaksi koristetyynynpäällistä ihanassa kukkakuosissa! Nämä ovat 100% pellavaa ja todella kauniit. Tilasin nämä makuuhuoneeseen, mutta päädyinkin sovittelemaan niitä ensin olohuoneen sohvalle ja ne sopivat kyllä siihenkin hyvin. Näitäkin voi siis vaihdella fiiliksen (ja vaihtelunhalun) mukaan huoneesta toiseen.

Sisustukuumeen lisäksi mulla on remppa-, muutto-, pihanlaitto- ja vaikka mitä kotiin liittyvää kuumetta. Kaipaan lisää tilaa meille ihmisille ja tavaroille, muutosta niihin (sisustus)asioihin, joiden muuttamisesta ollaan puhuttu vuosia ja vihdoin jotain ihanaa uudistusta pihaan. Ehkä eniten kaipaan vaihtelua! Ei ole kuitenkaan tarkoitus alkaa remontoimaan mitään vain vaihtelunhalusta, vaan tarpeesta. Toiveena olisi saada rempalla tästä kodista toimivampaa meidän tämän hetkisiin tarpeisiin.

Mutta katsotaan miten (ja mihin suuntaan) meidän suunnitelmat lähtevät viemään, toivottavasti edessä on kivoja muutoksia!

Ai niin! Koodilla ANNIKAMARCH23 saa tämän kuun ajan -33% alen tilauksen kalleimmasta norm.hintaisesta tuotteesta Ellokselta (ja -5% lisäalen alehinnoista) ja tuo koodi käy lähes koko valikoimaan, eli myös muihin tuotteisiin kuin sisustusjuttuihin. Esim. kevättakkeja oli tullut jo hyvä valikoima, kannattaa käydä kurkkaamassa!

sisustusblogi

Mukavaa viikkoa!